Hvem er det som kikker innpå bloggen min?

Det er lenge siden jeg har vært her inne. Vært inne på bloggen. Skrevet et innlegg i det hele tatt.  Så det forbauser meg alltid å se at det er mange som titter innom her likevel. Hvem er de, undrer jeg?Fremmede. Noen jeg kjenner. Begge deler?!

Tiden har  nemlig aldri gått så fort noensinne, siden jeg ble mamma. Ordet "mamma" - er fremdeles litt uvant i ørene mine. Det å være mamma, faller heldigvis mer naturlig.

Jeg fatter ikke hvor ukene blir av. Hver dag skjer noe nytt med lillejenta mi. Det er ubeskrivelig spennende å følge med henne der hun utforsker verden. Ting for første gang. Eller for hundrede gang. Nyskjerrigheten hennes, og alt strevet hun gjør får å nå noe hun vil ha og bite på, ta på eller utforske på en annen måte.

Vi har også flyttet på gård nå; et lite småbruk. Herlig er det. Vi stortrives her. Mangler bare en hund nå - så er det en liten barndomsdrøm i oppfyllelse. Ser ut over fjorden - en helt fantastisk utsikt. Og stillheten er til å ta og smake på - deilig! Og en nabo rett over oss, med en jente på Mille sin alder - som allerede har blitt en venninne. 

Høsten er ikke så værst - her på landet ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits