Nå har vi prøvd "sushi - sjokolade"!

"Med måde glæder chokoladen mennesket. Den forfrisker, trøster og styrker"

I går fikk vi noen fine gaver av "svigers". Mer herlige svigerforledre enn disse to -  kunne jeg ikke ha fått! Så varme, gode og reale mennesker finnes det ikke en drøss av.

De hadde feiret sin bryllupsdag (gift i 40 år og like forelsket og respektfulle mot hverandre) i københavn forrige helg, og de tenker som vanlig alltid på å ta med noe til sine nære. Enten det er deilig bringebærhonning eller eksklusiv sjokolade. Det de selv synes smaker veldig godt og/eller har gitt dem en god opplevelse - tar de alltid med til oss.

Denne gangen fikk vi noe supergodt; nemlig "sushi sjokolade" - som jeg kaller det. Vet nå ikke helt hva en skal kalle det - for jeg har aldri hørt eller sett dette før.

Konseptet går ut på å spise sjokolade på en litt annerledes måte enn de fleste gjør her til lands. Sjokoladen skal ikke fråtses, men deriomt nytes i små delikate biter kombinert med ulike " sauser" som den dyppes i.

Nesten slik en spiser sushi, rett og slett. En dypper sjokoladebitene i ulike smaker.

Vi klarte ikke å dy oss - og måtte teste dette ut i går kveld. Det var stor suksess! Det smakte kjempegodt - og det var gøy å nyte sjokoladen på en litt annen måte - hvor du fikk skikkelig mange gode smaker i munnen.

... Og de smakene varte i munnen lenge, lenge... naaaaam!

Så fikk vi en nydelig babygave også :

Dette var utrolig mykt og deilig - og babyen vil holde seg varm og go`.Har du prøvd "sushi sjokolade" før?

Eller kunne du tenkt deg å smake på det?

 

 

2 kommentarer

Thomas

02.jan.2012 kl.09:15

Hei og godt nyttår.

Ang. "Sushi Sjokolade"

Har du noe navn på merke, produsent evt. hvor de er kjøpt?

mvh.

Thomas.

Camilla Tolaas

24.feb.2012 kl.12:52

Thomas:Hei de er kjøpt i Danmark: og navnet er summerbird

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

27, Oslo

Camilla heter jeg! Jeg er 26 år og kommer opprinnelig fra Hønefoss. Blogging er for meg givende på flere måter. Jeg har vært gjennom mye i livet på godt og vondt - og synes det er fint å dele erfaringer. Her deler jeg også glimt fra hverdagen min.

hallo

Kategorier

Arkiv

hits