Overraskelse på døren!

Nydelig overraskelse på døra mi....

I helgen så skjedde en veldig koselig ting da - oppi all smerten. På døra mi fikk jeg nemelig en utrolig tankefull og fin overraskelse. Min gode venninne Linn hadde nemlig bestilt blomsterleveranse til meg.

Jeg fikk en nydelig blomst levert på døra - og jeg ble så rørt og glad :) TUSEN takk gode Linn - du er NYDELIG!

Vi skulle egentlig møtes denne lørdagen i byen - men det gikk skeis da vi begge var dårlige. Så kom hun i stedet med en blomst og kort hvor hun ønsket meg god bedring - og gratulasjon for bursdagen min som var nå.

Her er blomsten - er den ikke fin?


Blomsten er heeeelt meg - min stil, mine favoritblomster (rose og lilje), mine favoritttfarger og alt. Linn kjenner meg godt ser jeg :) Også hadde den sånne fine detaljer som lilla perler i rosene og på bladene. Den var rett og slett helt nydelig. Samme dag hadde jeg kjøpt babyrosa lys og lysestaker - så det står sammen på spisebordet nå :)

I LOVE IT!

PS! Linn skriver også blogg - og hun skriver om veldig mye spennende innen kosthold og vegetarkost, dyrevern og dyr, hudpleie og make-up og mye mer. Sjekk ut bloggen hennes på linnsvaleng.blogg.no

2 kommentarer

linnsvaleng

24.okt.2011 kl.11:25

Så bra du likte den :) Synes den var veldig fin selv, hehe. love u camilla <3

Camilla Tolaas

24.okt.2011 kl.19:39

linnsvaleng: Ja den blomsten var bare HEEELT nydelig Linn :))) Love you too, vennen!

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

27, Oslo

Camilla heter jeg! Jeg er 26 år og kommer opprinnelig fra Hønefoss. Blogging er for meg givende på flere måter. Jeg har vært gjennom mye i livet på godt og vondt - og synes det er fint å dele erfaringer. Her deler jeg også glimt fra hverdagen min.

hallo

Kategorier

Arkiv

hits