Hvis jeg fikk være sola di....

Det er ikke mye som minner om sommer ute akkurat nå. Det er lummert og det regner mye.

Møtte på noen turister i stad som lurte på hvordan været ble de neste dagene; og jeg kunne ikke svare dem engang.

For jeg har ikke sjekket, er ikke så opptatt av det, har ikke lurt på det. Hvorfor? Jo, tror det er fordi jeg har sommer inne i meg. Veldig lykkefølelse som sitter i kroppen. Så sommeren er her på andre måter enn selve været ute. Sommerferie planer er nesten i boks; men ferien blir annerledes enn jeg hadde forestilt meg. Gleder meg til to bryllup de neste ukene; en bestevenninne skal gifte seg med en fantastisk mann. Rett etter det flyr vi avgårde på ferie - og da er sommeren der i været også. Men foreløpig klarer jeg meg fint med lykkefølelsen inne i meg. Den kommer av mye som har skjedd siste året.

Og alle har vi noen eller noe som kan være sola våres de dager det regner ute. Så ikke vær trist om sola ute ikke synes, for det er ikke alt som er vakkert som er synlig. Eller vær sola for noen.

 

 

"Kunsten å være lykkelig

består i å gjøre sine gleder enkle"

 

      Gleden; finner du i de enkle ting rundt deg....

 

Hvis du vil le og smile litt, så spill denne sangen under....

2 kommentarer

Michelle

30.okt.2011 kl.10:00

Hva heter den sangen som er på slutten av Tingeling filmen? denn der du kan fly eller noe? den er veldig fin og finner den ikke på nettet :(

Camilla Tolaas

11.nov.2011 kl.17:24

Michelle: Det vet jeg dessverre ikke :( Men har sett filmen ;) Håper du har funnet den ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

27, Oslo

Camilla heter jeg! Jeg er 26 år og kommer opprinnelig fra Hønefoss. Blogging er for meg givende på flere måter. Jeg har vært gjennom mye i livet på godt og vondt - og synes det er fint å dele erfaringer. Her deler jeg også glimt fra hverdagen min.

hallo

Kategorier

Arkiv

hits