17 mai..... Atsjoooooooo!

Det ble ikke mye feiring på meg 17 mai.

Våknet opp til to uniformerte damer som sto i hagen og spilte trompetduett for harde livet kl. 06.00.

Hvem i alle dager har kommet på den ideen der?

Full av feber og hete i kroppen, igjenklista øyner og snørrete nese og vond hals startet nok en dag. Trompetduetten var ikke midt i blinken... Hadde jeg hatt noen egg tilgjengelig - hadde det vært fristende å ha kastet det på de. Prøvde å se om det kun var meg som synes dette var irriterende - men kunne ikke skimte noen naboer. Og kjæresten min trodde det var trompetduett i drømmen, så han la så vidt merke til det. Etter to sanger forsvant de sporløst.

Så måtte jeg avlyse frokosten med mine venninner i byen - noe jeg hadde gledet meg mye til.

Jeg og kjæresten var like slått ut av pollen denne dagen - så det tok sin tid før vi overhodet kom oss ut av sengen. Ikke orket vi å dra noen steder heller - verken venner eller familie så vi noe til. Lagde en enkel frokost, så brukte jeg en evighet på å finne det mest luftige plagget jeg kunne finne i skapet; en sommerkjole. Den måtte strykes, så da var jeg like svett igjen som før jeg dusja.

Så tvang vi oss ut på ettermiddagen en tur ut for å se på livet og spise litt.

Hipp Hurra - det var 17 mai i år.


Hadde du en fin 17 mai feiring?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits