Råskinnet!!!!

Råskinnet....

Nå hentes straks en utrolig rå bil her (som en jente har desinget)!

Nemlig en BMW 640 cab! 

- Satser på en kjøretur senere i dag :)

Jeg har aldri vært særlig bilintressert altså. Har nesten syntes det har vært flaut å sitte på i veldig fine biler ; og slik var jeg fra liten av. Så de menn som har prøvd å "impresse" meg med fancy, dyre biler - har gitt motsatt effekt.

Da faren min kjørte meg til skolen, fotballtrening eller til venner - måtte han slippe meg av langt ifra; for jeg ville ikke vise hvor fin bil jeg satt i. Jeg syntes det var flaut at vi hadde fine biler. Helt rart. Selv når vi bodde på snobbestedet Nesøya noen år.

Jeg så vel på det som noe snobbete, jålete og søken etter status.

Faren min hadde ferrari en periode også - og den var det hvertfall pinlig å sitte på i. Alle trodde nemlig jeg var dama hans - og jeg synes tanken på at noen som helst skulle se på meg som en "golddigger med blondt flagrende hår" -  var helt forferdelig. Så jeg prøvde mest mulig å være usynlig i bilen - noe som ikke var lett i en knall gul ferrari.

Nå har jeg et litt annet syn på biler. Og for de som har jobbet hardt i livet - og har muligheten økonomisk -  fortjener en fin bil om det er det de ønsker.

Bilder fra avdukingen av bilen:

 

Er du glad i biler?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits