Når hodet eksploderer!

Overlesser du deg selv?

Vi har alle våre dager eller perioder når det skjer eksepsjonelt mye på en gang i livet. Eller livet byr på mer motgang enn det pleier på en gang. Vi kan oppleve dager hvor dagen begynner tung og det ser ut som at det hoper seg opp bare flere og flere umuigheter ettersom dagen går sin gang. En kan til og med føle at alt går imot en.

Til tider opplever vi mye stress;  livet kan være ufattelig hektisk og løper fra oss! Vi rekker ikke over alt vi har planlagt - vi overlesser oss med ting vi likevel lover oss selv å få gjort - og vi får dårlig samvittighet når vi kommer til kort i tidskjemat.

Hvertfall har jeg det sånn noen ganger. Det føles som om livet løper fra meg, på en måte.

En får ikke alltid gitt av hele seg selv til alle en så gjerne skulle ønske, en rekker ikke alltid å gjøre alt fra bunnen av, være på det mest kreative til alle døgnets tider og for de rundt deg; kjæreste, jobb, venner, familie. En har ting en må få gjort for seg selv, en har ting en skal gjøre for andre - og så har du de mange ting som dukker opp underveis som det blir forventet du også tar deg av. Det er altså manges og dine egnes forventninger som skal tilfredstilles:

En venn som ringer i arbeidstiden og trenger din hjelp, hundre mail i innboksen, en operasjon du har lovet å være med på, en bursdag du nesten hadde glemt, en avtale i siste liten, en kjæreste som trenger deg, eller en i familien som skal flytte og trenger bærehjelp.

Ting som er livet - ting som er hverdag. Og ting som dukker opp. Midt oppi alt annet du måtte være oppi.

Hva gjør en på slike dager eller i disse periodene som kan hjelpe?

Fokus!

Vi har alle ulike behov her når hodet er i ferd med å eksplodere når en ikke rekker alt - men jeg vil da foreslå fokustrening! Fokustrening er sundt for sinnet, og det fungerer veldig godt på å jage bort stress.

Selv har jeg flere ting jeg gjør når jeg er stresset. Alt fra at jeg fyker rundt på alle fire og vasker, eller løper meg en tur, drar på treningen mned Ipoden på full styrke, maler, lager meg et smykke, skriver etc. 

Finn noe - eller så har du også fra før av noe som gjør at kobler ut - og ta det mer inn i hverdagen din! Og noe viktig er at du må legge fra deg det faktum at du ikke er supermann med hans evner!

Et tips til: skyting er fantastisk god fokustrening! Kanskje det er noe for deg også?

Bilde: Min første skytetrening. Dyp konsentrasjon. En glemmer alt rundt seg, en konsetrerer seg kun om hva en skal gjøre og IKKE gjøre. Adrenalinet kommer, fokus, fokus, fokus på det en gjør. Deilig! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits