27 april 2011... Datoen som betyr 1 år med frihet

Frihet...

I går satt jeg på jobb og kom plutselig på noe. Det var nøyaktig et år siden jeg gav min x`s hans uforglemmelige bursdagsgave. Nemlig at jeg dumpet han på forsiden av Her og Nå.

Jeg hadde god grunn til å gjøre dette - og på nettopp denne måten - og jeg gjorde det av flere årsaker.

Den gang lærte jeg noe svært viktig: at hjelp kan komme fra uventede steder, at en ukjent kan bli din venn og til og med din redning. Jeg erfarte dette - og er takknemlig -  og glad jeg var moden og klar for det. Jeg valgte å gi en fremmed min tillit - og har aldri angret. På mange måter gjorde det meg fri igjen.

Ikke alle vil ta i mot hjelp, råd og lytte til varslesignaler, magefølelse etc - til og med når det er fra sine nærmeste. Sånn var det for meg i flere år også. Forelskelse gjør virkelig deg blind enkelte ganger.

Så i går rett etter jeg satt og tenkte på dette fikk jeg en telefon.

Da fikk jeg høre at han nok engang trolig har fått den gaven igjen - dagen før bursdagen hans var det hvertfall offisielt. Enda en jente er fri. På samme dato til og med.Til alle jenter der ute: ikke bli blind av forelskelse - og våg å stol på magefølelsen din - og ha mot til å gjøre noe med det om du ikke har det bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits