Flytting på gang....

Endringer på gang...

Nå er det snart helg her. Jippi for det - jeg er så sliten nå så det blir godt.

Da skal jeg blant annet male ferdig bildet mitt - og male et nytt et som skal være inspirert av dette under. Så tror jeg kanskje jeg stikker en tur på fjellet med kjæresten.

Flytter sammen...

Jeg og kjæresten min flytter sammen neste måned (1. april) - heeeey!

Så vi er i gang med litt planlegging om hva som skal være hvor, flyttebil etc. Jeg gleder meg veldig - for vi har det så fint sammen - men vi har omtrent bodd sammen siste månedene -for jeg har bare vært hjemmom og hentet ting jeg har trengt innimellom.

Jeg har aldri vært med noen som får meg til å le så mye som han gjør - og selv på de dagene som er dritt og slitsomme får han meg til å le igjen og igjen.

Gruer meg til å pakke - det er sååå kjedelig. Og jeg er ikke en som bare slenger ting i esker og teiper esken igjen så gyver løs på neste i samme fart.... neida, jeg er så systematisk - at det tar evigheter å pakke en enkelt eske. Jeg sorterer nøye, pakker smart, pakker ting inn og markerer eskene med lapper om hva som er oppi etc.

Jeg begynner ikke pakke helt ennå da... kanskje bittelitt i helgen ;)

Det blir litt trist å flytte også - fordi der jeg bor nå har jeg blitt kjent med to svært gode mennesker - som har vært helt utrolige på mange måter. Jeg har bodd sammen med Henriette og Tom Erik - som har blitt som familie for meg. Det tror jeg de vet. Så det er litt tungt å flytte også må jeg si - det tok meg lang tid å bestemme meg for det for å si det sånn.

Håper dere alle får en fin helg.5 kommentarer

linnsvaleng

11.mar.2011 kl.13:24

åååå, så koselig da camilla <3

Camilla Tolaas

11.mar.2011 kl.13:54

linnsvaleng:Takk Linn <3<3<3 Ja, dette blir spennende ;)Og du er velkommen på besøk - vi henter deg ;)

16.mar.2011 kl.20:01

Kan du fortelle litt om kjæresten din? Hvordan er han i forhold til din x.

For oss som er i vonde forhold,men som ikke tror det finnes bedre der ute.

Det er nok mye av det som holder meg igjen i å komme meg bort.

Camilla Tolaas

18.mar.2011 kl.13:17

Anonym:Hei, jeg begynte å svare deg her..men fant ut at jeg skriver et innlegg om dette da det ble så langt det jeg skrev:)

25.mar.2011 kl.15:37

tusen takk...

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits