I går sto jeg aktmodell på isen

Min iskalde aktmodell debut...

Her er bildene fra min debùt som aktmodell i helgen.

Det var en kald opplevelse må jeg si...

Klissnaken utpå isen i Oslo Fjorden på lørdagen - det var utrolig kaldt. Men enn ny og artig opplevelse. Her er bilder fra seansen:

Neeeeida, jeg bare tuller

Lurte deg!

Jeg var på isen på tur i helgen, og jeg var i nærheten av lerretter i helgen  - men det ble ikke noe akt på isen nei.

Bildene ovenfor er fra en kunstenerkafè jeg og kjæresten var innom etter vi hadde gått en lng tut på isen i Oslo fjorden. Her er noen flere bilder herfra:

Bilde over: Et av mine favoritter - 6000,- kr skal kunstneren ha for dette.Midt utpå Oslo Fjorden gikk vi på tur. Det var strålende sol og jeg knipset noen bilder med I-phonen min. Det var ganske varmt også - så snøen på isen hadde begynt å smelte litt, noe som gjorde det tyngre å gå. Det var også en mann som kitet med ski - og siden det blåste ganske friskt fikk han god fart på isen.

Etter turen drakk vi deilig kakao og fikk nok et artig syn. Masse fugler som koste seg i sitt eget private boblebad. De koste seg i vannet, men mesteparten lå på land på isen.

 


Maling og øl

Tilslutt dro vi og kjøpte lerretter på Søstrene Grene, dro videre hjem og fant frem alt malingutstyret mitt.

Vi drakk kald, herlig øl mens vi malte våre egne bilder - etter å ha blitt litt inspirert av de fine bildene på kafen vi var. Kjæresten min har aldri malt før - men hva får jeg ikka han med på?!

Han er spontan og eventyrlysten - og sier derfor aldri nei til å prøve noe nytt. Så jeg hadde et lite, raskt grunnkurs for han - så satte vi i gang og klæsje maling på lerretene. Og vet dere hva? Han synes det var kjempeartig! Så dette skal vi gjøre igjen. Her er et bilde fra malingrunden vår:Og ja, jeg skal være aktmodell - men ikke utpå isen :)

5 kommentarer

linnsvaleng

07.mar.2011 kl.12:00

hehehe :)

Camilla Tolaas

07.mar.2011 kl.13:01

linnsvaleng:Lurte deg!!

aktmodell2

05.apr.2011 kl.14:56

Hehe!

Å være aktmodell er et fint yrke, kunne jo vært moro å prøve å være det på isen også. Alltid artig med nye utfordringer! Om du ser på min blogg handler det siste innlegget "Nue York" om en fotograf som heter Erica Simone. Hun har faktisk tatt et bilde av seg selv hvor hun måker snø i New York. Dette er hennes seneste kunstprosjekt hvor hun valgte å gjøre ting som er vanlig å gjøre i New York, men uten klær.

Har du vært aktmodell enda? Likte du jobben? Er alltid moro å høre fra andre som prøver seg i det samme yrket som jeg har.

Camilla Tolaas

06.apr.2011 kl.09:46

aktmodell2: Hei :)Ja, helt ening at nye utfordringer er gøy - og viktig for å føle seg levende ;) Jeg var innpå bloggen din og kikket på hun fotografen du nevnte - spennede prosjekt hun hadde :)

Jeg har ikke vært ordentlig aktmodell nei. Har stått nakenmodell for en rekke bildeserier - blant annet et kunstprosjekt som heter "kropp og sjel" av fotograf Unni Brekke (digital fotokunst). Det ene bilde vant også fotoprisen et år og var utstilt på Aker Brygge. Fikk sjokk da jeg plutselig så rompa mi på et stort bilde der nede husker jeg :) haha

Lever du av å være aktmodell - eller er det mer på hobbybasis?!

aktmodell2

15.apr.2011 kl.21:50

Man føler seg absoutt levende, helt enig. Det er mye derfor jeg gjør dette :-)

Høres spennende ut å få jobbe med foto. Jeg har vært med på 1000 Bodies project (det kan du lese om på bloggen min), men det er vel det nærmeste jeg kommer foto i offentlig sammenheng. Du bør absolutt bli med på denne dugnaden slik at Kenneth Sortland Myklebust kan nå målet på 1000 kropper til sin fotoutstilling. Kunne godt tenke meg å være med på flere fotoprosjekter for å utvide horisonten.

Var på nippet til å stille opp på et utdrikningslag hvor de skulle tegne akt (igjen: se blogg), men jentene ombestemte seg. Kanskje like greit på en måte, på den annen side tror jeg det kunne vært gøy. Det jeg har mest lyst til av alt er å bli med på et performance oppdrag hvor kroppen min er en del av en kunstutstilling. Sikkert veldig slitsomt, men helt sikkert også spennende! Les om Marina Abramovic og hennes prosjekter. Litt på min blogg, men også mye på internett forøvrig. Jeg beundrer den dama for alle hennes påfunn. Hun er nok litt gal, men det er vi vel egentlig alle?

Jobber forøvrig som ingeniør, mest programmering og noe elektronikk. Masse spenning der også, men ikke på den måten. Det er to helt vidt forskjellige verdener! Om jeg kunne velge fritt, hadde jeg nok satset 100% på å være aktmodell. Når jeg er det går tiden sakte, samtidig glemmer jeg tid og sted, så når dagen er slutt synes jeg det har gått fort. Jeg lever!

Det er også mye følelser involvert i det å være aktmodell, jeg er på en måte en skuespiller. Jeg lager små historier som jeg forteller til kunstnerne, og så lager jeg poseringer som passer til historiene. Ved å leve meg inn i historiene, håper jeg at poseringene blir mer levende gjennom det.

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits