Vi kjøpte Petter Northug sin gulljakke i går- pengene går til REDD BARNA

Gulljakken til Petter...

Etter gullet på 30 km med skibytte søndag, fikk Petter Northug en flott gulljakke. Videre bestemte han seg for å auksjonere bort jakken - og gi pengene til Redd Barna. Det er Swix Sport som står bak auksjonen, og den foregikk på qxl.

Bilde under: Generalsekretær Tove R. Wang og Redd Barna er glade for samarbeidet med Petter Northug, og var spent på budene på gulljakka hans.I går ble auksjonen avsluttet.

... og tatà - vi i BYGDØ ALLÈ FINANSSENTER var de som endte opp med jakken til PETTER NORTHUG.

Prisen? Ja, det kan du lure på det. Du kan jo google det - men en billig jakke ble det ikke  ;)

Pengene går til et fantastisk formål:

REDD BARNA. Barna er det viktigste vi har - så å gi pengene til et så godt formål synes vi er givende.

Redd Barna har samarbeidet med Petter Northug i flere år. Northug gir bonuspengene han får av sin sponsor revisjon- og rådgivningsfirmaet BDO videre til Redd Barna. BDO er en av Redd Barnas største givere i næringslivet, og støtter både organisasjonen, Petter Northug og herrelandslaget.

Ski VM er mange her på kontoret opptatt av - så det er ikke til å legge skjul på at ski VM har gått i bakgrunn her på jobben - og at særlig gutta har kastet i seg lunsjen så agurkene flyr på gulvet i det de løper inn foran TV skjermen i avgjørende øyeblikk.

Men her på Bygdø Allè Finanssenter - er vi også opptatt av kvalitet.

Hver eneste dag hjelper vi folk til å få det bedre. Enten det er rent økonomisk og/eller med bedre løsninger de har pr i dag vedrørende f. eks dekninger på forsikringer (alt fra arv, pensjonsplaleggng, fripoliser, skadeforsikrigner, investering og plassering etc.)

Vi har valgt de beste leverandører som samarbeidspartnere; blant annet IF skadeforsikring hvor jeg er representant. Her går vi får gull - gullløsninger hver dag - kvalitet er stikkordet i hva vi gjør.

Myk eller hard?! - han er en flott mann!

Synes også personlig det er fantastisk å se at Petter er en myk mann - han har fått gjennomgå i media fordi han felte noen tårer denne uka som mikrofonen til NRK fanget opp..... Pyttsann - når en har jobbet så hardt, presset seg maks, og har maks press fra hele Norge - hvem hadde vel ikke felt en tåre da om de kom i mål som best?

Vi heier på deg Petter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits