Det tøffeste å gjøre....

Det viktigste du gjør i livet...  og av og til det vanskeligste tror jeg: det er å være deg selv.

Denne sangen under er spesiell for meg... det var under litt spesielle omstendigheter at en ukjent jente kom inn i livet mitt en dag - og forandret det til det positive på flere måter..

Hun het Tone Gudrun Fjalestad..... Hun minnte meg blant annet på nettopp noe svært viktig jeg hadde glemt - å tørre å være Camilla igjen.... Vet ikke om det hadde med å tørre heller? For særlig redd er jeg da ikke? Og glad i meg selv var jeg jo engang - så hva hadde skjedd? Jeg hadde fullstendig mistet sporet av meg selv, latt meg forandre, kontrollere og tråkke på...

Og et tomt skall sto igjen. Omrisset mitt - men alt inni som jeg tidligere hadde stått for - meninger, moral, verdier, det som fikk meg til å le, smile eller grine - alt dette som var min identitet var blitt ganske usynlig og uthvisket. En nikkedukke, et tilpasningsdyktig objekt noen kunne herse med  - var blitt mitt nye meg.

For det som skjer over tid når du ikke tør, eller lar noen forandre deg eller kritisere og manipulere deg til å tro at den du er ikke er bra nok - så aksepterer du på en måte at du tråkker på deg selv. Dette er ikke bra.

Takk kjære Tone - for den dagen du kom inn i livet mitt og minnte meg på dette ;)

Hør på sangen - og husk å aldri glemme å være den du er fullt og helt!

STAY YOU - en sang til oss alle for å minne oss på at vi er unike - og at vi må være oss selv - og de ekte vennene, familie og kjæreste som digger deg for den du er; er de du bør lytte til.

Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits