Er du klar for meg sukkerklumpen?

Er en felles demonstrasjon av vår kjærlighet viktig?

I går var det kjærlighetens dag...

For mange en dette en amerikansk tradisjon som de ikke bryr seg særlig om, men for mange andre (særlig jenter)  er dette en blodig alvorlig dag som kan ende opp med et hopetall av dypt skuffa og fornærmede jenter rundt omkring i lille Norge om du glemmer eller DRITER i denne dagen.

Driter du i den - eller er du en av de som blir dypt skuffet om du ikke får en ekstra oppmerksomhet av din kjære?

Umulig er det å glemme den, vil jeg hvertfall påstå.

Alle radiokanaler snakket om "valentine" i hele går. Jeg ble rimlig lei tilslutt av å høre om den. Og butikkene vet å benytte seg av heftig markedsføring. Det blir heller å drite i dagen enn å glemme den som blir din unnskyldning om du ikke bryr deg om den.

For hvert år kommer mer og mer inn i Norge som en tradisjon. Det er klare salgstall som beviser dette; dette er den dagen vi bruker noen kroner ekstra for å vise sin kjærlighet. I snitt 400-500 kr - og mer blir det for hvert år.

Blomstersalget fyker til værs denne dagen - folk løper rundt å kjøper hjerte-kort, bamser, sjokolade etc for å vise sin kjærlighet.

Helt ærlig, så trenger en ikke kjøpe dette for å vise vår kjærlighet. Den bør en vise hver dag i sine handlinger.

"I love you" pizza.....

Jeg var på Dolly på søndag med typen min; og her reklamerte de med at du burde bestille en pizza med navnet "I  love you" på denne dagen. Noe så teit.  De understreket med at hva passer ikke bedre enn NETTOPP dette denne dagen liksom. Superteit synes jeg. Kan ikke si jeg hadde blitt "opp- i taket sjarmert" om du typen hadde tatt med seg en dolly "i love you" pizza hjem. Da hadde jeg heller blitt mye gladere for  en hjemmelaget, enkel middag.

På meg ble det en lang dag på jobb -  før jeg kom hjem til deilig hjemmelaget middag. En favorittrett min kjære lagde til oss. Romantisk nok i massevis det på en travel, slitsom mandag. Dessuten er jeg mye mer glad i at jeg har en kjæreste som viser  godhet og kjærlighet hver dag - på ulike måter som er ekte og frempresset av samfunnet, butikker, massen, media etc.

Så skål for kjærlighet hver dag -  og ikke bare denne felles

"Im - gonna -show -you- how -much- i -love-you- with -this- present- this -day-my - darling"

Mitt tullekort til min kjære i en anonym konvolutt. Hørte latteren i et annet rom;  det er kjærlighet det. Litt latter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits