BIIIIIIIP - BIIIIP NY DAG "ROBOTCAMILLA"

Robot-Camillas dag....

Sitter på kontoret nå og venter på noen møter som jeg skal ha litt senere.

Gleder meg veldig mye til at det blir helg - og da skal jeg lade opp batteriene til en tøff neste uke som jeg skal legge en skikkleig strategi for.

Jeg har ikke fått trent noe særlig siste måneden - det har bare blitt mye jobb, og nå er det på tide å legge om hverdagen min. Jeg føler meg nesten som en programmert robot når jeg står opp -og det er ikke helt meg.

Siste to månedene har den sett ca sånn ut:

 

06.15: BIIIIIIP-BIIIIIIP sier alarmklokken og jeg spretter opp!
06.45: Vekker kjæresten min ved

  • Å hoppe i senga og si "nå er det morgen" og smiler og hopper

  • Eller en litt mer rampete versjon: dra av han dyna

  • Eller den mest koselige; legge meg oppå han, tulle og tøyse og kysse et trøtt ansikt.....

  • Eller andre "morsomme" ting... ;)(Neida, vekkingen ser ikke sånn ut.. vekker han alltid veldig hyggelig.. Det mener jeg er VIKTIG- selv er noe av det værste jeg vet en sur morgengretten stemme som river meg ut av drømmene)

07.00: Drar avgårde til jobb halvsovende og lengtende tilbake mot sengen som var så varm og god.

 

08.30: Henter meg en kaffe på jobb, blar gjennom noen faste nettsider.

 

09.00: Logger meg på systemet med masse passord, åpner mailen og setter igang med jobben.
11.30: LUNSJ på finanssenteret med alle - som jeg alltid kommer forsent til for jeg alltid er opptatt i telefon.

 

12.00: Mer jobbing; telefoner i ett kjør, mailer, tilbud, salg - ringer i en bjelle når det er salg og alle kommer ut fra kontorene sine nyskjerrig.

 

19 eller 20: Ferdig på jobb sånn nesten - kjæresten maser om at "Er du ferdig snart eller eller hvor lenge er det til du er ferdig?"

 

21: 00: Er på butikken og handler, endelig snart hjemme!

 

21:20: Lager middag med kjæresten min. MEN som regel spiser vi faktisk mye ute. Det hender vi tar noen drinker også ( IKKE hver dag altså) før vi tusler hjemover fnisende. Eller vi lager middag hjemme sammen, prater om dagen om jobben, flørter og er kjærester....!

 

ca. 21.30: Ser vi på discovery channel, politet som fakker dumme amerikanere, eller et debattprogram med teite politikere - eller mødre som ble gravide for tidelig med sine umulige kjærester - eller kanskje en film. Flørter og er kjærester.... Vaske og henge opp klær gjør vi innimellom.00.00: NATTA - pusser tenner, en god ansiktsrens, kanskje en dusj før vi hopper i senga... flørter og er kjærester....zzzzzzzzzzz

 

Nei, vi har bestemt oss for at sånn skal det ikke være fremover.

I helgene er vi veldig flinke til å finne på mye ting, mye sosialt, mye gøy, mye variert. Men hverdagen må bli litt annerlede. Vi legger inn treningsplan nå, jeg skal jobbe mindre og mer effektivt, og jeg må få tid til å se igjen venner.

Så fra mandag begynner et litt annerledes liv når klokka ringer BIIIIP - BIIIIIP!

Ikke noe mer "Robot- Camilla" da.
*Tingeling*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits