Røper en hemmelighet.....

Hysj... Hysj..... Røper en hemmelighet nå.....

Jeg er veldig glad om dagen. Og en smule hemmelighetsfull....

Hvorfor?!

Hmmmmm....... Jo, det skal jeg si deg snart ......

Bilde: Bildet er tatt av fotograf Unni Brekke som driver med fotokunst.

Hysj, hysj.....

.... JA, jeg har velgt å holde det litt hemmelig det somhar hendt.....Men jeg har så lyst å si det... men holder det hemmelig litt til... Noen få vet det.... Og noen tror de vet det. Jeg har veldig lyst å rope ut hvor lykkelig jeg er!

...men jeg kan røpe noe da;

Om dagen - og i en god stund så har jeg vært veldig forelska.... og har fått meg en fantastisk flott kjæreste! - men hvem han er, holder jeg hemmelig litt til ;) Jeg har valgt bevisst og ligge litt lavt - siden jeg har hatt en svært dårlig erfaring med å få brettet ut kjærlighetslivet mitt før på en ubehagelig måte.

- MEN ja, jeg har nemlig møtt en fantastisk mann som jeg sakte men sikkert planlegger fremtiden min med.

- men dere får ikke vite hvem han er nei! ;)

Vel, vi har kjent hverandre en god stund - men vi startet som venner/kompiser også bare skjedde det gradvis at vi falt for hverandre... bare mer og mer.... Respekt, ærlighet og beundring lå  i bunnen og spirte.... og gror videre til en sterk plattform hver dag.

Jeg har aldri møtt noen som jeg ler så mye med - som ler av meg og sammen med meg - og som jeg beundrer gjennom alt jeg ser av hans handlinger. Dette er en mann med en STOOOR M foran. Og han har åpnet øynene mine om hvordan et forhold skal være.

Men hysj, hysj....nå sier jeg ikke noe mer om dette ;)

Det er alt dere får vite nå.

*Tingeling*

4 kommentarer

Jeg har fortsatt til gode å vite ALT om deg... Det tror jeg er umulig, ettersom du er en av de mest spennende jentene jeg kjenner!... Stor klem til deg :-)

Hvor er linken min?.. Jeg har fått nytt design på bloggen min, og du har fått egen knapp! sjekk det ut! :-)

God helg Camilla! :-)

Camilla Tolaas

10.des.2010 kl.20:29

Sven Fernandes:Hei gode Sven :)Hehe, alt skal man ikke vite ; MEN Du kjenner meg veldig godt du - og det vet du - og jeg liker å dele både det som gjør meg glad og det som har vært tungt med deg:)Ble glad for kommentaren din som vanlig.

Linken din er på siden min den- men har du tips til hvordan jeg synliggjør den mer??? Har forsøkt å rote innpå designet her - men er ikke noe god på det. Jeg så det at du hadde laget en egen boks på siden min ;) TUUUUUSEN TAkk! Og kjempekult nytt design - litt uvant i begynnelsen; men det ble mer spennende å lese nedover ettersom en måtte ble mer og det var større skrift ;)

Stor Klem på deg Sven ;)

Fredrik Camiló

12.des.2010 kl.22:41

Neimen.. Så fantastisk flott Camillamor!! Felicídades! Dette fortjener du vettu (",) Da blir det kanskje pensjon - forsikring - hudpleieproduktchat, og litt oppdateringer om kjærligheten til uka as mentioned last week? :) Vi hørs :)

Camilla Tolaas

13.des.2010 kl.09:40

Fredrik Camiló: Takk vennen. Ja, det er veldig bra å være meg for tiden!! ENDELIG ble hvertfall slutten på et hardt 2010 veldig bra! Lykken har snudd både "her og der" - og jeg har møtt mannen i mitt liv! - og jeg gleder meg til hver eneste dag jeg skal våkne og begynne dagen. Oppdateringer skal du få ->men holder det litt hemmelig hvem det er; MEN DU SKAL FÅ VITE det da ;) Vi ringes :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits