Hent frem geniet i deg selv!

Hvilken hjernehalvdel dominerer nettopp DEG?!

Har du noen gang lurt på om du er høyre- eller venstrehjerne dominert? What`s the point? Jo, det har faktisk betydning for hvordan du lever livet ditt, gjør jobben din og tar dine valg blant annet.

Vil du vite hva som dominerer deg- så tar deg noen sekunder bare. Gå inn på www.silvametoden.no og ta en kjapp test der ved å kikke på et bilde. Klikk deg inn der og finn bildet av jenta som snurrer.

  • gjør hun det forlengs
  • eller baklengs
  • med eller mot urviseren?

Snurrer hun med urviseren er du høyrehjernedominert, snurrer hun motsatt er du venstrehjernedominert.

Jeg tok testen nå nettopp og var dominert av høyrehjerne halvdel. Jeg fikk aldri jenta til å snurre noen andre veier, men av og til så det ut som hun stoppet...men så snurret hun videre mot klokka. Jeg spurte nettopp Henriette her hvilken vei hun så jenta snurre.

"Hun snurrer mot klokka....men nå snurrer hun den motsatte veien", sa hun like etterpå.

Hvordan ser hun ut for deg når du kikker på denne jenta?

SILVAMETODEN

5. oktober bestillte jeg en bok på bokkilden.no som heter silva-metoden. Det var min gode venn Vidar som anbefalte meg boken og sendte meg en link på mailen min. Han er en veldig dyktig kar med høy lederstilling og har en imponerende karriere bak seg. Han hadde lest boken to ganger - og sa han bevisst brukte teknikkene i hverdagen.

- Og vIpS var den bestillt!

Det skulle ta to-tre dager å få den...det to litt over to uker. Jaja, den kom nå tilslutt. Har ikke hatt tid til å begynne på den. Men nå skal jeg kikke litt på den i helgen og kanskje begynner hjernehalvdelene mine å samarbeide bedre allerede i helgen. Haha.

Hva er Silva-metoden?

Silvametoden kan brukes av alle mennesker. Du kan lære deg teknikker som gjør deg i stand til bevisst å aktivisere den høyre hjernehalvdelen som styrer den intuitive og kreative delen av sinnet. Lær deg hvordan du ved hjelp av din egen tankekraft kan påvirke og endre hendelser og begivenheter i den ytre verden. Bruk metoden til å gjøre større deler av underbevisstheten tilgjengelig, og ta kontroll over din egen tankeprosess.

Boken er en dør til et eventyr som vil forandre livet ditt. Woooooow, tenker du kanskje litt sarkasrisk. Vel, gi boken en forsøk da vel om du ikke har vært borti den før. Nye evner vil du erverve deg og for hvert fremskritt du gjør vil du endre synet på deg selv og på omgivelsene dine.

Det er ikke en "sim-sala-bim" bok - men en bok med tung, bred forskning bak seg - og fantastiske resulater. Enten det drieer seg om å bli en bedre selger, gjøre ting du før anså som umulige, vil styrke et forhold, forbedre hukommlesen,stumpe røyken eller  oppnå bedre helse via sinnet etc.
Jeg sier bare, hent frem geniet i deg. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med boka- skal dele med dere hva jeg har kommet frem til da.

Alle mennesker har en uara, et svakt synlig energifelt som omkranser kroppen. Når mennesker er fysisk når hverandre, overlapper energifeltene deres hverandre. Den enkeltes aura blir påvirket og endrer form, intenistet, farge og vibrasjoner. Jo hyppigere denne overlappingen finner sted, desto varigere blir enringen i auraen. (fra boken silva- metoden kapittel 11.)
Karakteristisk for personer som er venstrehjernedominert.

De tenker sekvensiselt (en og en sak av gangen), logisk og analyttisk. De ser veien fra A til B umiddelbart. De kommuniserer direkte med stemmen eller skriftlig og responderer godt på verbale instruktjoner. De har fokus på det de holder på med og er opptatt av alle detaljene.

Når de lærer nytt så gjøre de det på forelesninger, diskusjoner og er rasjonelle. Typiske yrkesvalg et regnskapsførere, revisorer, advokater eller forskere.

Karateristisk for personer som er høyrehjernedominerte.

Disse menneskene er typisk kreative og intuitive. De bruker tid på forestilling og dagdrømmer. Det gir dem stadig nye ideer. DE lytter til og følger intuisjonen sin og er veldig spontane.

De velger seg yrker som kunstnere, entreprenører, håndverkere og selgere. De forstår ny informasjon gjennom historier, diagrammer og metaforer. Når de kommuniserer så bruker de gester og stemmeleie. Og det er ikke det jeg sier, men hvordan jeg sier det som er viktig.

Bruke begge hjernehalvdelene.

Antagelig vet du hviken vei du heller mot, det analyttiske eller det kreative. Men her kommer det viktigste spørsmålet - kan du endre retningen jenta snurrer? På komando?

(hentet fra www.silvametoden.no)
Klemmer fra Tingeling

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits