3 skatter jeg vokter.... og overraskelser på rekke og rad!

3 skatter jeg vokter....

Jo, på mandag som var hadde jeg bursdag! Jeg ble 26 år! Jeg er offisielt ikke lenger et barn, for hadde jeg hatt barneforsikring, ville den løpt ut nettopp i dag. Den opphører nemelig når du ikke lenger er 25 år. Jeg hadde forventet meg en 26 års krise på badet - men den har ikke kommet ennå ;)

Eventyr, barbidokker og frosker...

Jeg er et år eldre ja, men hva betyr det tallet egentlig?

Ting ble kanskje ikke helt som jeg drømte om når jeg var liten. Da leste jeg eventyr og ville så gjerne tro på dem. Historien om stakkars Askepott, havfruen Ariel og Skjønnheten og Udyret var store favoritter som jeg så om og om igjen på videokassetter....  Jeg lekte med barbiedokkene mine, fantasien løp løpsk, drømmene var mange og jeg ante ingen fare om hvordan livet egentlig var; Jeg så en prins på en hest komme i skogen og plukke meg opp, vi giftet oss, levde lykkelig i alle våre dager blablabla. Men jeg elsket å leke den historien med barbiedokkene mine, livet var hardt men endte alltid lykkelig. Det finnes prinser ja - og jeg har møtt noen, men var for ung til å forstå det selvsagt den gangen jeg var 18 eller 19 år... Men det disse eventyrene burde hatt mer vekt på, er at før du møter prinsen blir du plukket opp av en del frosker først. Noen er bare teite frosker, noen er mer sleipe frosker og noen er veldig slemme frosker. Jeg har møtt dem alle.

Ofte har jeg fått høre at jeg lever i en drømmeverden. Jeg liker det jeg! Jeg har fremdels mange fine drømmer. Og siste tiden har flere drømmer blitt virkelighet.

Jeg har det så bra for tiden. Så selv om jeg skriver alvorlige innlegg om psykopati for eksempel - så har det ikke noe med hvordan jeg har det i dag. Fått noen tilbakemeldinger på det fra nære venner/familie - som har blitt provosert av å lese noen av de alvorlige innleggene siste tiden... for de vet og de har sett hva jeg har vært gjennom og blir rett og slett litt opprørt av å lese om dette. De vet jeg hadde noen tøffe år men at det er hsitorie nå. Men jeg har behov for å opplyse andre og fortelle om mine erfaringer som jeg tror noen kan ha nytte av der ute.

Som sagt, har jeg det veldig bra for tiden. Dagene er innholdsrike, jobben er spennende, jeg trener mer enn jeg har gjort på mange år, jeg er psykist og fysisk bedre rustet enn på mange år, jeg ler og smiler av små ting fremdeles, jeg rødmer fremdeles når noe flaut skjer, er forhåpentlig et år klokere nå, har utrolige mennekser i livet mitt - ja, jeg har det utrolig bra for tiden. Så hvorfor skulle jeg da få noen "krise" fordi jeg blir 26?

En venninne som står meg veldig nær sa noe til meg i helgen, som jeg har tenkt mye på siden hun sa det. Hun sa jeg hadde virkelig forandret meg siste halvåret. Til det positive sa hun, og hun forklarte i vei hva hun mente etc. Kort oppsummert; Jeg var blitt så mye mer glad, rolig og balansert. Flere har sagt det samme.

"Jeg har tre skatter som jeg vokter og steller.... Den ene er kjærlighet, den andre er nøysomhet. Den tredje er ydmykheten"

Bilde: kl.9.00 (18.10.10) på mandag morgen fikk jeg denne nydelige kosehunden! har veldig lyst på en ekte hund en dag, men har ikke tid nå - og det visste den som gav meg denne :)

En SUPER DUPER helg

Jeg har hatt en super helg! Den har vært aktiv, sporty og energisk på mange måter! Rompa er støl kontant for tiden. Jeg har vært i veldig godt humør, sprudlet fra tærne og ut i fingerspissene! Det har vært zumba og core trening - hard, svett trening ja. Har fått møtt gode venner, hatt besøk fra Hønefoss...... ;) - og andre fine overraskelser ;)

Søndagen ble også veldig spontan. Etter en fin start på dagen og trening var unnagjort på formiddagen, koste jeg meg med en bok og sovnet... så voknet jeg tidelig på kvelden litt stressa forå rekke å se kampen! En time senere oppe hos min gode venninne Angie. Her så vi fotballkampen - og jeg håpet selvfølgelig på at Hønefoss ville vinne;) Må jo heie på de nå, dessuten er jo jeg fra Hønefoss selv! (Uansett hvor mye jeg blir mobbet av visse personer for dette). Angie mikset drinker, vi lo og så frustrerte fruer- og tilslutt havnet jeg på karokebar og fikk en etterlengtet sang fra min venn Just Andè som var DJ her denne kvelden.

Mandagen var en topp dag! Mange hyggelige gratulasjoner fikk jeg, og jeg som egentlig hater bursdag... jeg våknet  til bursdagssang, kake på jobben, en veldig rørende e-mail, selvkomponerte dikt, svære bamser da jeg kom på jobben (da jeg tok disse bamsene med hjem var det mange som så rart på meg) overraskelser, en ny mini lap top, gavekort på sportsbutikk, sjokolade og godteri, selvlagde gaver og nydelige kort, parfyme, gloss, skjerf, eksklusiv glitter- spray fra Guerlain til hår og kropp! Herregud, jeg har fått så mye fint av familie, venner og kjære. Jeg bare måtte ta bilde av alt sammen som lå på senga.

Flere overraskelser på bursdagen min

Da arbeidsdagen var over og jeg lusket meg hjemover med masse bamser, pc, bagasje og ting og tang.... så kommer jeg hjem til pølsefest og en hjemmelaget sjokoladekake! Er ikke jeg heldig eller? Fikk to kaker denne dagen. Kaken til Tom Erik var utrolig god!

Jo, jeg er så utrolig heldig som har så gode mennesker rundt meg i dag. Jeg er så takknemlig og glad for det.. og jeg setter så pris på å kjenne den følelsen at "jeg er lykkelig" pga disse menneskene rundt meg.

"Livets skjønnhet ... har ingenting med hvor lykkelig du er .... men hvor lykkelig andre kan være på grunn av deg" (fra et bursdagskort jeg fikk)

Noen bilder fra mandag:
Enda en overraskelse kom på døra....

Fikk enda en bamse på bursdagen min, levert på døra av Fredrik.På bamsen hang den en kul medalje til meg også. Han hadde også skrevet et dikt jeg ble veldig glad for:

God og snill, får alle ting til hvis hun bare vil.

I dag blir du 26 og vi som bryr seg om deg jubler allikevel høyt for det (",)
Og med det får vi kanskje se vår lille tingeling som ler og ler og ler..

Se den tingen som vaier i vinden med en rød farge
Så fin som bare det.
Og en blå farge som siler ned,
tilsida og danner et kors, og en hvit farge så hvit som sne.

Jo, det er flagget som vaier i vinden.
flagget er hengt opp til ei som er topp.
Den vaier i vinden for en spesiell,
men ikke alltid like enkelt å tro det selv
Men det skal du vite at det er det du er.
Ja, dagen den er din, jeg håper den blir utrolig fin!


Takk alle dere goinger jeg har i livet mitt :)

Har du fått noen morsom eller fin overraskelse siste tiden? Gjerne del det meg meg ved å legge igjen en kommentar :)

Klem fra Tingeling

2 kommentarer

Morten

23.okt.2010 kl.02:16

Du er en herlig jente Camilla, det kan ingen ta fra deg.. Ønsker deg alt det beste og gratulerer med dagen på etterskudd :)

Klem Morten

Camilla

23.okt.2010 kl.16:13

Morten:Så hyggelig sagt!:) tusen takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits