Brother and Sister

Du er utvalgt av livets tilfeldigheter
Til å bli elsket av meg
for evig og alltid
Litt på tross av
men mest på grunn av,
de mange ting
som gjør nettopp deg
så inderlig spesiell for meg

"Brother and Sister"

Den siste tiden har jeg tenkt mye på min familie. Særlig siste tiden har jeg tenkt mye på min bror. Jeg har sett tilbake på barndommen vår, sett på bilder, hentet frem både gode og vonde minner. Og jeg har truffet broren min mye. Minnene fra broren min fra da jeg var liten og frem til i dag - er veldig sterke. De sitter støpt i hjertet mitt - og jeg ser tydelig for meg broren min fra han var liten;

Det unike smilet hans, det krøllete lyse håret og latteren hans.
Hvor gavmild han var mot alle.
Hvor tillitsfull han var og hvor lett jeg kunne lure småpenger fra han...
Måten han alltid passet på min mamma.
Hvordan han ofte ville leie hånden min når vi var ute.
De gangene vi lagde konsert på rommet mitt og han var lyd/lysmann og lyste med en sterk lampe mot meg, mens jeg sto med mikrofon og sang.
Eller om vinteren da vi gikk på langrenn og alle stoppet opp med forundrende og beundrende blikk for å se etter han, for han føk bortover snøen i en fart jeg kun har sett på Tv (selv sleit jeg bortover og gledet meg til turen bare var over eller vi kunne spise kvikk- lunsj).
Jeg ser tydelig for meg tegningene han lagde, han var uhyre dyktig til å tegne; landskap, disney figurer og ansikter og dyr. Han tegnet masse tegninger som han gav til min mamma for å gjøre henne glad.
Eller den gangen han fikk dilla på filmen "the perfect storm" og så den minst tretten ganger etterhverandre på kort tid.

Det aller sterkeste bildet jeg ser for meg er hvor sterk, hvor lojal og omsorgsfull han var fra han var liten av. Hvor mye han tålte.....

- Og ja, smilet hans som bredde seg utover hele ansiktet og den glade latteren.... som fikk folk til å komme bort til han på IKEA og beudre sjarmøren i vogna...

Et nydelig maleri fra Michelle Carlin. Bildet heter "Brother and Sister"


Noen bilder fra da vi var små.....

Bilde under:
Stian var en liten sjarmør som var snill med alle rundt seg. Han var gavmild til tusen, og delte alt han fikk med de rundt seg.... Noe som resulterte i at jeg gikk med bukselommene fulle av smokker + tre i munnen, og han selv hadde ingen smokk. Stakkar.Bilde under: Jeg husker jeg mislikte dette antrekket sterkt. Mamma likte å kle oss matchende og lenge trodde jeg derfor vi var eneggede tvillinger...Den dagen jeg fikk vite og forsto vi ikke var tvillinger, gråt jeg. På bildet her hadde jeg pollenallergi- reaksjon på øya mine.

Bilde under: I mange år leide vi alltid hender når vi gikk til butikken eller kiosken. Vi passet alltid på hverandre, og ble ofte mobbet for dette av de andre barna i bygda vår. Det brydde vi oss lite om. Vi var vledig glad i å tegne og male begge to, og vi dekorerte det vi kunne av vegger og skapdører med maleriene våre.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits