Om du kunne se meg nå

Grensa mellom fantasi og virkelighet

Først et lite klipp fra min yndlingsfilm da jeg var liten... Nemlig "Ariel".
Nattbordet fullt av fantasi og tanker....


Min gode venninne Tone Gudrun pleier alltid å legge spennende bøker på nattbordet som jeg kan kikke på når jeg kommer på besøk. Nattbordet er forresten fullt av små betydningsfulle ting med tanke bak. Håndplukkede blomster fra hagen, grønne pyntesteiner, en liten figur, små flasker med shampoo, balsam, peeling, body lotion og søte bøker. DET er koselig det!

Hun gav meg en bok som hun så varmt anbefalte meg å lese, og boken jeg tok med meg fra henne for å lese var denne som heter "Om du kunne se meg nå" fra forfatteren av suksessromanen PS: JEG ELSKER DEG! Dette er en hjertevarm fortelling om hvordan en liten smule magi kan gjøre livet på jorden litt lettere - og mye mer fargerikt. "Om du kunne se meg nå", er hennes tredje bok. Forfatteren Cecilia Ahern har på kort tid blitt en av verdens mest populære chick lit-forfattere. Bøkene hennes er gitt ut i mer enn 40 land tilsammen og har til sammen solgt i over 5 millioner eksemplarer. Og tenk, hun er kun 26 år. Imponerende! Slik ser bokomslaget ut:

   
  "En søt og til tider morsom roman om verdien av å leke, og om voksnes redsel for å tråkke over grensa mellom fantasi og virkelighet."  (Katrine Ree Holmøy, Det Nye).

"Der oppå land- har man forstand", synger Ariel......Jeg nærmer meg slutten av boka nå - og skulle ønske den ikke tok slutt - jeg anbefaler virkelig denne boka!
Det er viktig å lese bøker tror jeg - og noen bøker åpner fantasien vi hadde som små igjen. De "fantasislusene" vi hadde som barn stenger vi mer og mer av som voksne, og det er trist. Bøker hjelper oss å holde fantasien i sving!

Noen av dere har sikkert sett fimen "PS, I Love You" med Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow i hovedrollene også? Fantastiske skuespillere i en fantastisk vakker film - og Gerard Butler er mann med stor M. Filmen er basert på bestselgerboka med samme navn PS, I Love You som som sagt Cecila Ahern har skrevet. Nå er det også filmproduksjonen basert på boka "Om du kunne se meg nå" i gang. Jeg gleder meg!

Har du noen favorittbok eller andre gode bøker å anbefale???

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits