Gelètog-kræsj

Inception og seigemenn - og min lillebror

Helgen gikk altfor kjapt forbi som vanlig.

Fredagen fikk jeg en koselig kveld med min bror. Vi ser hverandre ganske ofte- og kan prate om alt sammen. Vi kan være fryktelig uenige om ting og er veldig ulike - men vi er også veldig glad i hverandre. Så passer han alltid veldig godt på meg. Her er et bilde av oss:Et bilde til: Stian og jeg ler alltid fryktelig mye sammen. Han ler seg skakk ihjel når jeg later som jeg er en sanger og fyker rundt å synger "Tell Him" sangen med Barbara Streisand og Celine Dion.... Selvsagt med Jiff- flasken i hånden og med overdrevne bevegelser og triste grimaser.
Bare spør han! ;)Her synger jeg: " Im scared....so afraid to show I care.... will he think Im week If I tremble when I speak.....What if there`s another one he`s thinking of...maybe he`s in love....I feel like a fool...life can be so cruel.....I dont know what to do.....I `ve been there...with my heart out in my hand... but what you must understand. You cant  let the chance...To love him pass you bye....blablabla"       --------------------> og Stian holder på å le seg ig hjel hver gang.

Søndagen gikk med til husvask, klesvask, klesprøving av kule klær hos Hèlene som hun ville gi bort til meg. Lørdagen var litt mer avslappende. Vel, det er vel ikke riktig ord det heller.

Men jeg hadde en veldig fin lørdag. Vel, fin begynte den ikke..... Lørdagen startet med at jeg måtte skifte laken da jeg greide å søle tomatsaus utover senga, men utenom det - var lørdagen veldig bra. Solen strålte her i Oslo, vinden var frisk men ikke for kald, og overalt krydde det av glade mennesker i byen.

Jeg fikk en telefon fra en kompis som sto utenfor leiligheten min og ba meg komme ned for å si hei - så med trollsveisen min (masse floker i bakhodet) labbet jeg skamfull ned i en altfor stor pysjbukse (så fikk jeg litt angst for om smekken var oppe mens jeg sto der).  Likbleik i det skarpe sollyset hilste jeg på hans søte datter. Så løp jeg opp igjen og heiv meg i dusjen -  og unnet meg litt hjemmespa - før jeg dro å møtte kompisen min igjen på løkka. Videre dro jeg bort til Karen og Hanna sin nye leilighet på voirs.

Gelè!!

Her var temaet "gelètog-kræsj" inspirert av filmen "Inception"..... (Du må se filmen om du ikke har sett den!) Masse døde seigemenn og damer lå strødd utover deilig hjemmelaget gelè! Detaljene på dette verket var fasinerende!

Her er noen bilder
fra da "gelètoget" ble til..... Det ble en naturlig del av prosjektet til Karen og lage toget om til et tog kræsj---->og det manglet ikke på morsomme detaljer her altså! ;)

Vi følte oss som barn igjen! Herlig!
Men så drakk vi nå øl, vin og drinker til- så heeeeeelt barneselskap var det jo ikke. Så en sang til slutt- som du helt sikkert har hørt mange ganger før! ;) Det er sunt å være "BARNLIG" av og til!

 

Én kommentar

08.sep.2010 kl.23:18

ja hehe du må finne de klippene på den gamle moben din =) flink du er til og blogge

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits