The buried life

  "100 ting å gjøre før du dør"

I dag så jeg på Operah da jeg lå syk i senga. Og jeg ble mektig imponert og inspirert av fire gutter.
Har dere hørt om "The buried life" før?

                                                              

"Ditt begravede liv
" - hent frem  drømmene igjen!


Det var en gang fire kjekke, rastløse gutter, som en dag bestemte seg for å gjøre noe mer med livene sine. De skrev alle fire hver sin liste over 100 ting de ville gjøre før de døde. Så skaffet de seg en buss "and hit the road". Nå skulle de gjøre de tingene de ønsket å gjøre før de døde. Deretter krysset de av listen sin og fortsatte til neste punkt. En av tingene på listen, var å lage en Tv- serie - noe de har klart. ( De hadde premiere i januar 2010).

Serien fokuserer på fire venner (Duncan, Ben, Dave, og Jonnie) som de reiser over hele Nord amerika i en lilla buss for å fullføre en liste over "100 ting å gjøre før du dør."  For alle punktene de gjennomfører på listen sin, hjelper de en fremmed nå en av sine drømmer og oppmuntre andre til å gå etter sine egne lister. Overalt de går de stiller spørsmålet: Hva vil du gjøre før du dør?

Nå skal jeg lage meg en liste jeg også - for som en god venn av meg alltid sier " If you don`t know where you`re going - you`re proberly end up somewhere else".

Så å oppfylle noen drømmer - det burde vi alle gjøre. Og ikke minst motivere de vi er glade i, eller kanksje en helt fremmed person, til å opfylle en drøm. Drømmer trenger ikke bare være de "store" og vanskelige. Vi har alle store og mindre store drømmer. Noen ganger er de enkle drømmene - de som vil gi oss de største aha- opplevelsene også. Det kan være alt fra å overvinne en høydeskrekk, male et bilde, svømme med delfiner, ta sangtimer eller dra til et sted du alltid har drømt om å se.

Her er noen av tingene gutta hadde på listen og har fått krysset av:

1. Snike seg inn i Playboy Mansion som ubudne gjester.  I mellomtiden hjelper de en gruppe underpriviligerte barn ved å gi sine klasserom med en ny datamaskin.
2. Spille basketball med president Obama.
3. Oppleve en fødsel. I tillegg hjelper de en ung kvinne reiser til Denver for å se sin mor grav nettstedet for første gang.

Forfølg et mål du også!


The Buried Life vant en nominasjon for sin innsats for å oppmuntre folk til å forfølge sine mål i livet.
PS! - En ny sesong starter mandag 27 september på MTV!

Sjekk ut  Traileren under!
BLI INSPIRERT DU OGSÅ!

2 kommentarer

Linn Svaleng

02.sep.2010 kl.17:00

bade med delfiner <3

Camilla

02.sep.2010 kl.17:37

Linn Svaleng:Det var nettopp DEG jeg tenkte på da jeg skrev det ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits