Utfordringen fra Linn Svaleng ;)

Min gode venninne Linn har utfordret meg på hennes blogg (linnsvaleng.blogg.no)

Så ja, jeg kjører i gang og tar utfordringen hennes. Men først en sang som minner meg veldig om "Linn og meg". Vi satt på en balkong i Tyrkia og gaulet som gale til denne sangen mens vi filmet hverandre. Et morsomt minne som er veldig Linn og meg.UTFORDRINGEN:

1. Skriv ned ti ting som ingen vet om deg.


1. Jeg var født med en "bilyd" på hjertet (hovedblodåren til hjertet hadde en krøll) - og var inn og ut av sykehus som liten pga dette.
2. Jeg sa til vennene mine at jeg hadde møtt min daværende kjæreste (han som sa jeg måtte si dette) på en veldig romantisk måte. Jeg glemte å si fra til alle om at det ikke var sant... så i flere år etter det var slutt, gikk fremdeles noen rundt å pratet om den "romantiske måten" jeg traff han på. Sannheten var at jeg traff han på nettet.
3. Jeg har vært sammen med en skuespiller i Hollywood.
5. Okey, vennene mine vet godt at jeg har støv på hjernen...men at jeg vasker leiligheten KUN i trusa - det tror jeg ikke de vet.
6. Jeg puttet en gang avføringsmiddel i rødvinen til kjæresten til pappa`n min......
7. Mitt første kjæledyr var en hamster som het Hans og jeg hadde over 40 fisker på en gang som alle hadde navn.
8. Jeg har bodd i et hus det spøker i - og det er flere av mine venninner som aldri mer tørr sove der etter visse hendeler. Linn er en av de...
9. Jeg SMUGlekte med barbiedokker til jeg gikk i tiende klasse......
10. Jeg har sprøyteskrekk....tåler ikke se på TV eller film at noen "setter et skudd". Da jeg var liten og var hos legen (noe jeg var mye en periode) stakk jeg alltid av fra legen og løp rundt på venteværselet og prøvde å rømme og gjemme meg. Hadde full panikk.

2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell hvorfor.


Dette var ikke enkelt du - mange gode minner i bilder å velge mellom.

Men dette bildet som er tatt på Bali er et godt minne jeg har. Jeg var i ferd med å fylle 18 år og var på feire med familie og min venninne Benedicte og hadde "the time of my life".... Jeg vil så gjerne tilbake hit...om jeg gifter meg noen gang - håper jeg det blir på en romantisk, øde strand på vakre Bali. Legger ved et bilde til av en solnedgang fra en nydelig middag vi hadde på en av strendene der.
3. Legg ut et bilde du liker.

Bildet av meg og min lillebror, Stian. Vi gikk alltid hånd i hånd, passet alltid på hverandre.

4. Legg ut et bilde du ikke liker.
5. Så utfordrer du noen andre.
Jeg utfordrer:
- Sven Fernandes
- Mina Kanchan
- Stian Olsen

2 kommentarer

Linn

26.aug.2010 kl.23:07

hehe.... liker det bildet av deg og broren din :)

Camilla

27.aug.2010 kl.12:39

Linn:hihi,ja jeg oxo :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits