Rømmer til PARADIS!!!

Vekk fra storbyen littegranne...

Min gode venninne Tone Gurdun ringte meg i går - og hun kjenner meg så godt nå at jeg klarer ikke fake en lykkelig stemme gjennom telefonen- og hun hørte lang vei jeg var nedfor.... Jeg hadde en drittdag i går- men skal ikke gå inn på hva det gjaldt. Men da var det enkelt og ville hoppe på et tog vekk noen dager fra mas.

Så i dag tar jeg toget avgårde til et herlig lite sted i Telemark til min gode venninne Tone Gudrun og hennes kjæreste Roger. Jeg gleder meg masse til å se dem igjen. De var på besøk hos meg for ikke mange uker siden- men det ble en altfor kort visitt - og jeg gleder meg masse til å se dem igjen.


Bilde: Roger og Tone før i sommer :)

Vi møttes på gardemoen på vei til Jordan......

Tone Gudrun har spilt en viktig rolle i livet mitt siste halvåret.
Tusen takk Tone for alt.

Jeg traff henne for første gang i Jordan i forbindelse med "God kveld Norge" innspillingen vi hadde der nede. Rettere sagt traff vi hverandre på Gardemoen med to faste håndtrykk, vennlige smil - og med mye nervøsitet gjemt bak blikkene våre..... Det tok i lang tid før hun gjennomskuet hvordan jeg hadde det både i Jordan og hjemme.... som hun selv sa "vi så alle hvilket fengsel du var i Camilla"

Det hele var veldig spesielt pga settingen og omstendighetene for at (blant annet) vi to var på denne turen sammen. Jeg hadde aldri trodd i min villeste fantasi at vi to skulle ende opp som to så gode venner som vi har blitt, før vi dro på denne turen....

DET trodde nok ingen! Og noen var skeptiske til vårt vennskap. Det forstår jeg. Men jeg har aldri angret på å være åpen og ærlig med Tone - og bli venner med henne - og stole på henne, På den måten kom mer av sannheten frem også. I media ble vi fremstilt som om det var et trekant drama mellom oss - da kjente vi hverandre ikke engang- og noe trekantdrama har det aldri har vært.

Bilder fra dromedar/kamel turen vi hadde i Jordan:


Et spesielt vennskap

Jeg er så glad for at jeg valgte å følge hjertet mitt når det gjaldt henne - og stole på godheten og tilliten hennes som hun viste meg. Når en møter Tone er det ikke vanskelig å føle at hun oser av kjærlighet. Hun gløder! Gløder av kjærlighet og det å gi av seg selv.

Hun er tvers gjennom et godt og omsorgsfullt menneske- og hun har vært en kjempestøtte og god venn for meg helt fra første gang jeg traff henne (selv om det tok meg litt tid å forstå...) 

Jeg har vært på gården hennes et par ganger nå - jeg husker første gangen hun inviterte meg oppover.... Det var egentlig helt sprøtt at vi to skulle kjøre oppover timesvis til hennes gård....

Jeg var et lite nervevrak, helt utslitt, helt ødelagt, overkjørt, knust, forvirra, sint... og hun visste det.... og hun så det... hun visste hva jeg gikk gjennom.... og hun hjalp meg på alle måter.... Både å se ting for det de var, se ting klarere, snakke ut om alt vi hadde opplevd, fortelle meg sannheten om ting..... Det var en intens helg kan man si.

Men en helg som gav meg så utrolig mye styrke til å legge ting bak meg. Hun sparket selvrespekten og selvtilliten min på plass igjen - og vi delte utrolige fine og en del tøffe samtaler sammen. Hun ble fort en venn jeg tenkte "hun vil jeg ha i livet for alltid". 

Et Paradis! 

- og det er som å komme til paradis å komme hjem til henne. Det er så fredelig og idyllisk der. Nydelig natur, utsikt over et stille vann og høye fjell. Og hjemme hos Tone er det så harmonisk og koselig overalt.

Badet hennes er som å komme inn på et lite SPA - og kjøkkenet hennes for du bare lyst å sitte ved bordet å se utover hagen og på Tone som fyker rundt å kokkelerer. Hun har et superkoselig hjem!

Jeg gleder meg masse til å se henne igjen nå!
Jeg skal få prøve motorsagen når jeg kommer å gyve løs på trær - det blir gøy! Jeg skal ha med meg en del hobbysake oppover også;  malesaker, lerretter og masse perler/smykkegreier til å lage søte smykker!

Bilder fra før i sommer på gården til Tone:

            


       ...... venner er der for hverandre i gode stunder....og de mindre gode....Håper dere også koser dere i sommer - nå må jeg løpe til toget!

*Klemmer fra Tingeling*

4 kommentarer

Charlotte sandell

27.jul.2010 kl.17:12

hilse masse.. neste gang er jeg med også.!!! smask

Linn

27.jul.2010 kl.18:29

:( likte ikke at du hadde en dårlig dag i går :( glad i deg Camilla <3

Camilla

28.jul.2010 kl.18:04

Linn: Nei, ikke jeg heller.... men er bedre nå! ;)SAVNER DEG!<3

Camilla

28.jul.2010 kl.18:04

Charlotte sandell:I will - ja neste gang er du med! :) Du ville elsket å være her!

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling- hvorfor får du spørre nesten spørre dem om! Jeg får ofte høre jeg lever i en drømmeverden-men trives med det.

Kategorier

Arkiv

hits