Ship oh Hoi! - pique, perler, latter og morro- happy times!

Sommer ferie og deilige minner

Om dagen koser jeg meg fryktelig masse!!! Det er mange år siden jeg har følt meg så fri og glad! Det er nesten som å ha sittet i en mørkt fengsel  - og ha sluppet ut, og kan føle, oppleve, smake, oppleve og se ting på en ny måte. De som vet hvordan jeg har hatt det de siste tre årene - VET GODT hva jeg mener.

Etter en tid med en del dårlig kjærlighetsdrama brettet ut i media i en dårlig fremstilt klesvask -  teite journalister som maser, og med en bitter, småaggressiv X`s og hans trøstepremie av en ny flamme som ringer og maser -  så  har ting endelig snudd!!!

Funnet fred i meg- og i ferd med å bli gamle meg igjen;)

Ja, mange har kommentert nettopp dette siste årene- at jeg ikke er til å kjenne igjen. En kuet, stille jente, som virket usikker og utilfreds med en viss person i nærheten... som hatet jeg fikk oppmerksomhet. Til og med fra mine nærmeste....

MEN Nå har jeg bare personer rundt meg som synes det er gøy når jeg tuller, tøyser, ler. eller tripper rundt på tærne ;) OG dette er MEG! Jeg er tullete, rare, Camilla - som har et livlig kroppssspråk og kan si mye rart! Og IM BACK! ;)
- Og prøver noen igjen å forandre meg- pooooofffff! Ut av livet mitt med en gang! ;)

Jeg får endelig være i fred! Være i fred på alle måte - Og jeg har funnet fred i meg selv:) - og ikke minst alle de rundt meg som de siste årene IKKE har hatt særlig fred i seg.... har fått det nå! . TROR jeg da ;) Neida, vet mange er lettet nå ;)


Bilde: Lykkelige meg! (I et antrekk jeg aldri hadde fått lov til å gå i før hvertfall.....)

Takk for at jeg har en så fantastiske venner og familie!!! Og som har vært der hele veien for meg! Utrolig takknemlig for det.

Ikke mer "Salsa Camilla" da.....!

Jeg har  også sluttet i Salsa Kompaniet og er i gang med å finne ny jobb- en mindre kaotisk tilværelse har blitt hverdagen nå.

Jeg har ferie og koser meg sammen med vennene mine. I tilegg har jeg siste tiden blitt kjent med mange nye, herlige mennesker. Ny positiv energi strømmer inn i livet mitt som aldri før.
Jeg har møtt noen spesielle som jeg på kort tid har blitt glad i.......

ALT snudd opp ned!

Livet mitt er egentlig snudd seg totalt opp ned siste månendene. Fra å føle meg kvalt, usikker, ydmyket og tråkket på - til å føle meg levende, glad og energisk!


En legendarisk "Pique og Perler" båttur med jentene!

På lørdagen som var dro jeg og jentene på en legendarisk båttur (som jeg tror alle er enige i). Triana hadde leid olympen båt - og Dj, kapteing og bartender var klare for å i oss en herlig dag på Oslo fjorden. Reker, vin, drinker, og jenter - enda mer vin og drinker stod på menyen denne dagen! Vi var alle kledd opp i pique og perler - som var dresskoden.

Vi lette febrisk etter båten da vi kom ned på rådhusplassen...  alle trippet rundt i små, snobbete kjoler, og perler, høye helr og stæsj.....

...jeg endte til og med på en militærbåt i håp om at noen der visste hvor vår båten lå. Men han ene der snakket til meg som om jeg var "meget blond"...og var til liten nytte det han sa.... han pekte bort på kaiene og sa " Du ser de tre kaiene der? Der ligger det båter på hver sin side av alle tre kaiene..."...... Ja, det visste jo vi allerde...men jeg takket høflig for "hjelepn" og vi trippet stresset videre... Så heldigvis gjorde dresskoden at vi så flere osm skulle være med på vårt "snobebcruise" og vi fant båten og gikk om bord.

Vi hadde mange, herlige timer på sjøen - og stemningen stod i taket hele veien...bokstavelig talt i TAKET! - og her har dere noen av bildene fra turen : 


Bilde nr 1: Nina, Helene og Angie er i farta!


Bilde nr 2: Helene og meg (jeg har nettopp bitt meg i tunga for *`ende gang og har vondt i leppa her....Bilde nr 3: Godgjengen Nina, Caroline og Helene er i humør


Bilde nr 4: Her har jentene akkurat ankommet båten og fått vin


Bilde nr 5: Her aner jeg ikke hva som skjer. Tror folk finner seg til rette og plasser osv.


Bilde nr 6: Glade jenter - er lykkelige jenter


Bilde nr 7: Jeg og Caro fant oss en råtass av en kar


Bilde nr 8: Tennisbaben og Nina og Angie


Bilde nr 9: Ternnisbaben, Nina, Angie, Helene og Triana poserer!


Bilde nr 10: Mer poseringer


Bilde nr 11: Helene og jeg  -og vi hadde så mye å snakke om ;) Sommerfugler i magen - hahah!


Bilde nr 12: Nydelige Helene i solnedgangen

Etter båtturen dro vi ut på Aker Brygge og rocket litt omkring her! Lekteren og Bar var vi innom - før Solli plass ble entret av glade (fulle jenter).....

Håper alle har en super sommer - og ha med kameraene deres- for minner er godt å ha i bilder også :)

Klemmer fra * Tingeling*

Én kommentar

linnsvaleng

13.jul.2010 kl.23:49

åååå, så fine biler :) skulle ønske at jeg fikk vært med :( men vi får ta det igjen... så pen du var camilla <3

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling- hvorfor får du spørre nesten spørre dem om! Jeg får ofte høre jeg lever i en drømmeverden-men trives med det.

Kategorier

Arkiv

hits