Extrema festival i helgen!

På lørdag hadde jeg og vennene mine en herlig, topp, superbra dag! Vi tok nemlig turen til kalvøya på EXTREMA OUTDOOR FESTIVALEN som var for første gang her i Norge! Over 50 DJ`s spilte på åtte store scener!

Det var noen hindringer på veien da...... Jo, litt uflaks kan man jo ha;

1. Vi kom med drikke og mat vi ikke fikk ha med
2. Betalingssystemet deres var nede helt fra starten- så dette skapte litt kaos
3. SINNSYKE lange ølkøer
4. Pga de SINNSYKE lange køene- bestemte jeg og Marte oss får å kjøpe  så mye øl vi klarte å bære-->dermed glapp mobilen min oppi det ene ølglasset...
5. Satte armen min oppå en sigarett....fikk en vond blemme....
6. Mistet Charlotte....og lette lenge, leeenge etter Charlotte....
7. Mistet bankortet og bet. kortet som jeg hadde fyllt opp med penger til øl.....

--->Men det er vel sånn det  skal være på festival!!! :) For selv om mobilen lå i ølglasset og druknet kjapt, og kortet ble borte...... og armen gjorde litt vondt - SÅ VAR DET VAR GØY ALTSÅ!

Jeg og Charlotte ankom først (med masse mat og drikke som vi måtte plassere i bilen igjen da det ikke var lov å ta med seg noe inn....).

Deretter kom Marte, så møtte vi på Kenneth og Rune - og deretter møtte jeg igjen min barndomsbestevenninnne jeg ikke hadde sett på tolv år, Marianne og hennes kjæreste- og tilslutt kom Karen og Hannah! (de hadde klart å lure med seg noe matpakker pga "matallergi"...SMARTINGER!).

Men jeg og Charlotte kom på vår egen smarte ide om hvordan vi fikk lov til å gå ut av festivalområdet og inn igjen ;) - Og det er en hemmelig plan og et triks vi skal bruke neste år også ;=)

Noen bilder fra lørdagen:


Charlie og jeg var tidelig ute og slapp derfor kø - ingen dokø, ingen ølkø, ingen KØ;)Marte er i farta og klar som bare det til å danse og hoppe!Jeg var mest i lufta denne dagen har jeg blitt fortalt- og her var jeg i lufta igjen!
Liker meg i lufta ;)
Charlotte, Hanna og Karen i sola!Kenneth, Marte og Charlie er i topphumør! Marte hadde ny bikini som hun gladelig viste frem :)Marte og meg sto sjelden stille..... Her står vi stille for vi tar en slurk....
Stakkar Rune -han fikk gjennomgå litt han også... brytekamper.....;) DET var gøy!
Marte og jeg danser! Et under at beina ikke var mer ødelagt dagen derpå så mye som vi spratt omkring...

Gladgjengen!

Takk for en super dag dere!!!
PS! Bankortet fant jeg igjen!
PS IGJEN! Mobilen lever igjen nå ;) Våknet tilslutt etter hårføneren hadde gjort sin jobb :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling- hvorfor får du spørre nesten spørre dem om! Jeg får ofte høre jeg lever i en drømmeverden-men trives med det.

Kategorier

Arkiv

hits