I Peter Pan kan de som tenker glade tanker fly

Du former livet ditt selv!

Livet blir mye til slik du former det selv. Du selv er ansvarlig for det livet du lever, og fremtiden din former du selv med de skritt, de veier, de valg du gjør i dag.

Hvem du omgir deg med, hvem du bruker tiden din på, hva du bruker tiden din på, hva du spiser/ikke spiser etc. former livet ditt og fremtiden din.

Men jeg mener, hva du enn gjør, ikke trekk deg tilbake fra andre mennesker. Jo, de som gir deg bare dårlige vibber hele veien- ta beina fatt og løp! Men ikke trekk deg vekk fra dine gode venner, selv om livet er hardt av og til. Ikke steng deg inne, ikke lev i en boble hvor kun du og det ulykkelige gror og ånder. Ta i mot invitasjoner fra venner, og inviter til hyggelige ting selv! Yes, life is hard sometimes- men det går fremdeles an å kjenne lykken i de øyeblikk du legger opp til selv eller tar i mot!


(Bilde fra google)

Tenke seg glad?!?!

Ja, det går faktisk an det!
Lykken kommer gjennom positiv handling, gjennom mål og å oppnå dem. Lykken behøver ikke å læres. Bestem deg for å være glad, og du er halvveis fremme.

Det merkelige med oss mennesker er at vi faktisk later til å forgude våre negative følelser. Hvor ofte har du ikke gjort deg mindre enn det du er,og hvor ofte har du ikke sagt til deg selv at du ikke fortjener det du må gjennomgå?

Healingprosesser krever en cocktail av tid og anledning som vi må sjenke oss selv. Ikke dvel over ting som ikke kan endres. Det ligger ingen fortjeneste i det. Ikke anklag fortiden for at den har gjort deg ulykkelig, og sett heller ingen betingelser for fremtidig lykke. Stans og se deg om! Dette er livet ditt. Nå. Gled deg over det.

Ja, mange av oss går gjennom livet så sterkt opptatt av andres lykke, at de glemmer å verdesette sin egen lykke.
Mange strever med å tilrettelegge livet slik det skal være, lik en regissør håper og etterstrever en oscar....
Alle har vi rett til å føle slik vi gjør. Ikke fornekt følelseslivet ditt..... Det vil alltid innhente deg en eller annen gang uansett.
Begynn med tankegangen din- sett deg noen mål- da begynner faktisk ting å  snu!
(Bilder fra Google)

Pass deg for hvem du sitter ved siden av!

Er de rundt deg positive mennesker?
Er vennene dine folk som bare sutrer, klager, er negative, klager over alt i livet, og aldri er noenting bra?
Når telefonen din ringer- gruer du deg eller gleder du deg til å svare?
Tenk litt over dette. For det former nemlig din hverdag!
Vi avgir energi til de rundt oss- og vi tar til oss energi fra de rundt oss...Kanskje man burde være litt bevisst på hvem man bruker tiden sin med?


(Bildet: Meg og min gode Angelique i parken- vi to har det alltid veldig fint når vi er sammen uansett hva vi finner på og ikke finner på. Vi kan snakke om alt, og Angie er en utrolig lojal og veldig positiv jente. Det er alltog godt å være med henne).

Omgir du deg med positvive mennekser, blir du selv også mer positiv. Omgir du deg med med negative personer, er det vanskeligere å være positiv hele tiden. Er du med falske personer, løgnere- blir livet ditt mye dramatisk, slitsomt og urolig.

Det er å viktig å tenke over hvilken enerig du sender ut selv også til de rundt deg og omverden. Vi sender nemlig ut energi hele tiden til hverandre og jeg har hørt at du innen to meter kan fange opp en annen persons energi. Altså at du kan gå inn i en klesbutikk i vanlig humør, og komme ut igjen i dårlige humør uten grunn (ikke fordi det var ikke dekning på kontoen, eller de var tom for din buksestørrelse).

....Men at du bar plutselig kjenner deg litt nedfor uten noen særlig grunn. Da kan du ha snappet opp en annens negative energi inne i butikken. Har noen av dere opplevd dette? Jeg har opplevd dette flere ganger, eller det motsatte, at du komme rinn i en butikk/et sted hvor det bobler over av god energi! Ta for eksempel cafè Oslo på litteraturhuset på Majorstua. Når du kommer inn dit for du nesten ikke lyst å gå igjen, fordi personale gløder av god energi. De trives å jobbe med hverandre, de har det gøy på jobb, de liker jobben sin- eller hva det nå måtte være som for dem til å sende ut positiv energi. Jeg vet de får masse positive tilbakemeldigner på dette. Du går derfra med en dose god energi som har blitt smittet over på deg helt automatisk!

Kusinen min på 15 år hadde prøve i naturfag i dag, og den dreide seg om energi/kraft/kretsløp/strøm,etc. Jeg prøvde det jeg kunne å hjelpe henne i går med å lese litt, da hun hadde noen gode (men harde) spørsmål som var vanskelig å svare på. Energiloven sier blant annet at energi ikke kan bli borte. Hun grublet og undret seg over termisk energi (som er f. eks varmeenergi) om hvor den ble av, siden den aldri kan bli borte ifølge energiloven. Jo, for eksempel når du kjører en bil så skapes bevegelseenergi og termisk energi og disse energitypene forplanter seg videre...men hvor blir den egentlig av til slutt, lurte hun på. Blir det varmere og varmere eller blir den kaldere etterhvert, undret hun seg....og hvor går den videre, lurte hun på. Jeg kunne ikke svare henne på dette, mer enn å repetere energiloven og lese litt på nettet og jatte med det jeg trodde sånn logisk i mitt hodet. Jeg ble ikke klokere av noe av mine svar og hva jeg leste på nettetm(utenom at det minimumet av hva termisk energi kan bli som var kelsius skalaen på 0 grader....wooooow) Hvor ble det av den energien hun lurte på ja?


(Meg og min søte kusine Rebecca- jeg har laget biffmiddag og vi ler og tuller. Hun er også en som gir mye av seg selv og har en god, varm og kjærlig utstråling og væremåte).

Like barn leker best! Vær med de som gir deg noe positivt!

Men det jeg vet sikkert- er at vi sender ut energi hele tiden, og vi sender ut følelsesbaserte energier. Og disse kan snappes opp av oss alle! Jeg har noen venninner (gamle og nye) som sender ut mye positiv energi! Jeg digger å være med disse! Her er noen av dem! :)


(Angelique)


(Tone Gudrun- man kan ikke unngå å bli sjarmert av denne godjenta her. Hun stråler, gløder- hun er et utrolig levende menneske som får deg til å lyse opp med sin glade livsgnist og mot). Hun har omsorg som du kjenner langt inn i hjerterota).(Linn og meg)- Linn får meg alltid til å l- uansett hva! Hun har en barnlig, herlig humor- selvironi til tusen og en latter som jeg aldri vil glemme!!)
VÆR MED DE SOM GIR DEG NOE- OG SOM DU FØLER FOR Å GI AV DEG SELV TIL!!!

4 kommentarer

En venninne mindre

04.jun.2010 kl.15:41

Hvis man fremstiller seg selv som en perfekt, snill, god og omtenksom person så er man det! Min personlige erfaring er at ingen mennesker klarer å late som de har en annen personlighet enn den man egentlig har. En persons personlighet vil man alltid se. Du skriver også at hun baksnakker andre venner og deg. Baksnakker ikke du henne på en ganske stygg måte ved å henge henne ut på bloggen din? Man bør kanskje se på sin egen personlighet og hva man selv gjør, før man begynner å slå løs på andre

04.jun.2010 kl.19:04

er det sånn at vi lesere skal bytte ut hun dårlige veninna med en viss han? eller finnes det flere som er slik ?

Camilla

07.jun.2010 kl.12:45

En venninne mindre: Det finnes ingen perfekte. Men jo, jeg har erfart det finnes jenter og gutter som later som de er det foran mange ved å virke veldig god, snill osv...men som spiller et lite "spill" for omgivelsene. Men det hun jeg prater om her gjorde, var at hun snakket nedsettende om veldig mange rundt henne, slang mye dritt, var uærlig og rett og slett falsk (og tilslutt fant de alle det ut rundt henne en etter en...) og foran sin kjæreste latet som hun var "såååå" snill og perfekt...Det var liksom alle venninnene hennes det var noe i veien med hele tiden. Det synes jeg blir feil. Jeg henger henne ikke ut, jeg bruker ikke hennes navn eller noe annen form for identiet som gjør at folk vet hvem hun er.

Camilla

07.jun.2010 kl.12:48

Anonym:Jeg forsto ikke helt spørsmålet ditt. Det er ikke meningen å bytte ut noen venninne. Men heller ta avstand og kutte ut dårlige venner. Ingen gutt, kan erstatte en venn.

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling- hvorfor får du spørre nesten spørre dem om! Jeg får ofte høre jeg lever i en drømmeverden-men trives med det.

Kategorier

Arkiv

hits