Kommer et sjokkerende, ærlig innlegg her i morgen....

Jeg....holde lav profil....?!

Ser at den siste tiden er det en del som kikker innom siden min...og der skjer det lite. 

Jeg har holdt lav profil lenge i respekt for noen personer. Livet mitt er på en måte blitt litt brettet ut i media.

For hvorfor skal jeg ligge lavt når den andre parten håner meg på sin facebook side,latterligjør meg der sammen med familiemedlemmer, ny flamme og sine venner.... Skal jeg komme frem med den skitne sannheten?
Jeg har blitt trampet og trampet på igjen.

I morgen kommer jeg til å fortelle litt om mine siste, tøffe uker.

Eller....hm...forresten....skal jeg også begynne å ringe SE OG HØR`s tipstelefon å tjene litt penger på den infoen jeg sitter på jeg og! Eller be noen ringe for meg, så kan vi dele summen?

Er ganske drøy historie jeg sitter på hvor jeg er innblandet, som en viss person er redd for skal lekke ut... Og siden jeg er innvolvert inn i den dritten, er alt jeg trenger å si "det bekrefter jeg stemmer ja" så blir det en sak av det.

Men burde ikke den personen da ligge lavt etter hva den har gjort mot meg? Det gjør ikke den personen.... Burde ikke den personen hatt litt mer vett i hodet å gjøre det? Lurer på hva slags folk han har rundt seg som gir han så dårlige råd? Jo, det stemmer- han har sånne venner og familie som er feige og bare lukker øynene... Det har jeg sett om og om igjen i stygge episoder....

Er ikke det rett og rimelig at jeg skal forsvare meg selv, si sannheten, eller få forklart hvilken dritt jeg har blitt dradd inn i når andre og han håner meg offentlig?...

Føler meg latterligjort, lurt, brukt, utnyttet, ydmyket på det værste. Og de som blander seg inn med patetiske kommentarer, vet de egentlig sannheten? NEI, det kan de umulig gjøre.

Og jeg har litt lyst at den personen som gjorde alt dette mot meg, skal føle et lite snev av ydmykelse tilbake... Han vet godt hva han har gjort...men vil ikke innrømme det for seg selv en gang. Det er ganske tragisk.

Vent å se.

*Tingeling*

7 kommentarer

Ida

15.mai.2010 kl.02:12

Uff, dette er ikke noe gøy nei..Trist når slikt skjer!

Camilla

15.mai.2010 kl.18:59

Ida:Nei, det kan jeg love deg det ikke er...men KARMA finnes, så den kommer å biter denne personen kraftig i rompa ;)

Ida

17.mai.2010 kl.13:52

ja.. vi venter i spenning?

25.mai.2010 kl.13:50

hvor er innlegget du ville skive?

Camilla

25.mai.2010 kl.19:18

Anonym: Hei, jeg ble rådet til å ikke skrive det innlegget av flere... Dessuten ventet jeg på at mediestyret skulle legge seg, og vurderte en stund å gi historien til media siden ryktene flommet og journlistene ringte og satt mye mye info som stemte, men som de ikke kunne publisere uten at jeg "bekreftet" tingene det gjaldt... Men nei, det er ikke det som er viktig i det hele å få skittentøyet klæsjet utover et blad. Men det kommer til å komme et innlegg ja - jeg for min del trenger å si sannheten om hva som har foregått siste tiden...

linnsvaleng

01.jun.2010 kl.17:29

du må blogge mer:)

Camilla

01.jun.2010 kl.23:15

linnsvaleng:Hei! Jepp, laget et innlegg før i dag- har lagt det ut nå! :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling- hvorfor får du spørre nesten spørre dem om! Jeg får ofte høre jeg lever i en drømmeverden-men trives med det.

Kategorier

Arkiv

hits