Hmmmm....Salsa-Camilla?!

Ikke bare tingeling, men nå også "salsa Camilla"...

Ja, selv om jeg ikke er noen salsa danser, så har mitt nye kalle navn blitt "salsa-camilla".
Jeg har hørt at grunnen til det er at jeg prater, skriver, holder på med og kommenterer salsa mye... Veldig mye sies det. Kanskje fordi jeg jobber for Salsa Kompaniet?

Jobb, jobb og jobb

Nå for tiden er det MYE å gjøre på jobb.... siste dagene har vært hektiske, tidspresset hardt og ryggen og nakken min er helt kaputt etter mye stress, kaos og jobbing.... Huff, det blir en hard tid fremover vet jeg, men dette skal jeg klare.

For dere som ikke har prøvd dere på salsaen ennå!
Kom igjen!

GRATIS kurs hos Salsa Kompaniet snart!!!!

Ja, du leste riktig!
Man 12. april kjører vi i gang nye kurs i Oslo, Drammen, Moss, Jessheim og Fredrikstad!

- og fra 12.-15 april kan alle komme å danse gratis salsa kurs! Jeg skal være med på tre kurs fremover: Bachata, Nybegynner Salsa og Latin Jam.

Ulike typer salsa stiler

Bachata er en myk, romantisk dansestil, kanksje den hotteste latinamerikanske dansen også?!
- og  jeg begynte så vidt å lære meg denne i gøteborg og jeg vil lære mer!!! Jeg må jo klare å slutte å tråkke gutta på tærne fremover når de begynner å snakke,..men en ting jeg lurer på...hvorfor snakke når man danser? Ikke gjør det gutter.... ikke når man danser ;)

Salsa Nybegynner må jeg hvertfall hive meg på, jeg er såååå inspirert til å danse igjen og lære meg en så spennende stil.....og Latin Jam (minner om populære zumba som herjer over landet for tiden) den svetter, brenner du kalorier til på en supergøy måte! Digger disse timene til Jazzy...men man blir ganske svett og rød altså...

 Noen som har lyst å være med å danse?

Bare å spørre meg om dere lurer på noe- forskjeller på dansestiler, hva som kan passe deg, hvor lokalene er, om instruktørene våre osv.!

Vi har topp- dyktige instruktører

Alle kursene våre er bygd opp etter dansepedagogiske prinsipper og skolen har noen av verdens mest annerkjente salsainstruktører. Disse har representert Norge på internasjonalle kongresser og har blant annet vært koreografer for Dansefeber og Skal Vi Danse.

Jazzy reieser til Polen til uka som kommer for å koreografere salsaen i SO, YOU THINK YOU CAN DANCE der borte!

Første bilde: Jazzy og broren Alexis. Begge med internasjonale og anerkjente navn innen dansens verden. Vi var nettop i gøteborg, og her hadde de show som tok pusten fra folk, og de hadde undervisning

 


Jazzy og Magda: Fantastiske dansere begge to.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits