When nothing goes rigth... turn left!

When nothing goes rigth...turn left!

Ting skjer rundt meg for tiden.. Mye ting.. OG ting jeg ikke kan snakke om pga tausehetsplikt, ting jeg ikke kan være ærlig om pga enda mer taushetsplikt...ting som spiser meg opp levende...mens jeg må sitte stille og holde kjeften mine...Kanskje like greit også...

MEN mine mine nærmeste ser det i øynene mine, når jeg er lei meg...
Særlig når de konfronterer meg med ting, og jeg ser opp i taket og unnviker øyenene deres...da skjønner de at noe er galt...


(Bilde fra Jordan turen i Januar)

Jeg føler med en god venn som befinner seg i en vond situasjon nå... Han er en av de jeg vet om som har den størst tro og gir utrolig mye av seg selv - innen kjærlighetens verden... Han er en som gir utrolig mye gode råd til alle rundt seg...men som jeg og mange andre nå ser har det vondt... og kanskje plutselig er han den som trenger råd og bli støttet. Jeg vet han har gode venner- og at han blir godt tatt vare på. Venner er alt i sånne situasjoner. Ønsker han lykke til med å finne ut av ting. Han er en god mann.

Scandinavian Salsa Congress 2010 var fantastisk!!!!

Jeg dro til sverige på tur uka som var. Onsdagen kom jeg til en besluttning eller to, som jeg vet var gode!
 

(Bilde er lånt fra Magda sin FACEBOOK)

Det kunne ikke vært en bedre "timing" at jeg lot meg lokke med på tur til nettopp Sverige... For to uker siden, svarte jeg alle som spurte om jeg skulle dra hit noe sånt som:

 "jo, ja, nja, joda, kanksje det ja,,,,kanskje jeg burde dra ja.. skal tenke på det ja...." 

Men jeg hadde ikke tenkt så grundig gjennom det... så hadde ikke tenkt å dra akkurat.


(Jeg er klar for å danse!!!!)

Voila, amigo!!! 

Ja,  så var jeg søren meg plutselig i gøteborg -  med herlige folk jeg kjenner - og nye folk jeg ble kjent med!

Møtte mange mennesker her, glade mennesker med en passion for dans! Og er det noe jeg digger mer enn noe annet... er det mennesker med passion for noe - en lidenskap...

- Jeg føler meg så vel med sånne folk, de som brenner for noe!
- Og dans er ikke dumme tingen å ha en lidenskap for heller siden jeg har et dansehjerte....
- Dans samler mennesker fra hele verden, dans er et felleskap for alle!!!

Jeg trengte denne turen mer enn noensinne kjente jeg.. Når ting er vanskelig, er beste medisinen å reise bort, eller å være med glade og positive mennesker. Så hvorfor ikke begge deler på en gang?

Når jeg reiser vekk og omgir meg med positive mennesker, mennesker som bryr seg, som jeg bryr meg om, som utstråler glede, godhet og varme - DA FINNER JEG MEG SELV IGJEN.

Alle jeg har snakket med denne helgen, skryter av  en fantastisk kongress! Og fra bunnen av mitt hjerte.. Jeg er så ENIG!!!! Jeg er inspirert til tusen! Fra nå av ser du meg i glittrende, små klær, vrikke på alt mulig! (ja, må lære meg noen movers først...ellers er det hele ikke kult). Har lovet gjengen å komme igjen neste år...lovet  mye nå...blant annet tur til istanbul og stockholm også nå snart ;) Så det skal jeg de nærmere på....!

Det motsatte av kjærlighet...er ikke hat.

Ja, for tiden HAR jeg følt meg lost...  Det bedrer seg for hver dag som går.. Ja, jeg har det veldig bra nå faktisk!
Har vært en del syk, har følt meg jævlig alene midt oppi masse styr, hatt påkjenninger som har vært tøffe for en følsom jente som meg.

Særlig det styret det har vært å skulle være kjæreste til en deltager i FARMEN på Tv2 som alle i Norge tror er sammen med/forelsket/betatt av en av de andre deltagerne på farmen... Se bilder og repotasjer om de overalt, folk som ringer meg å lurer på hva i helvete som skjer på Tv etc...for innspillingen var jo for lenge siden også... Nei, det er ikke bare, bare. Visse folk har ikke skjønt at det kan være hardt.

Eller de folka som har klippet farmen....ti uker ned til tretti timer...... Hvorfor var de så hyggelige mot meg på premierefesten egentlig undrer jeg?!?!

"... åhhh, du som er Camilla....deg har jeg hørt om....bladibla"

- smisk smisk smisk!!?!?

Jeg vet sannheten, men DET hjelper LITE i den tøffe, kyniske media- verden. 
Og sorry at jeg sier det, men naive nordmenn tror det de ser på TV, er virkeligheten.  

De tror Silje er sleip som en ål, Tone er naiv og lettlurt,  Karin synes samer er dumme, og at Bente er slem og sint, Eirik digger Tone og han digger henne ,at Leif Birger er lat og sleip etc......Hva vet de om sannheten! Den er ikke som på Tv folkens! Jeg har møtt dem alle, og noen har jeg blitt godt kjent med. Og de er herlige folk alle sammen!

Det er Tragisk, og jeg blir flau på vegne av de som utaler seg stygt om de de ikke kjenner på fan sider,  og andre offisielle rom osv!

Hadde jeg bare visst hva som ventet meg på TV...så hadde jeg aldri befunnet meg i denne situasjonen jeg har vært i nå...

Fremstillinger, ikke fremstillinger, fremstillinger jeg har fått på forhånd som ikke stemmer med hva jeg ser på Tv osv. og fremstillinger jeg får i hodet mitt i fantasien min...

Det har heller ikke enkelt å være meg og vite at ...eller ikke vite....hvordan mine venner og familie oppfatter og reagerer osv. på hva de ser... eller alt jeg har fått kastet mot meg av kommentarer...

Det er ikke gøy når 1. million av norske seere tror noe annet enn hva som er sannheten...eller når jeg selv stusser på "sannheten pga TV2`s fremstilling av ting.....mens jeg må bare pent holde kjeften min... Kan ikke si så mye mer om dette. Men mitt liv er dratt inn i dette fremover, og det er ikke bare, bare, å skulle sitte stille og lukke munnen. Så følsom som jeg er.... Har følt meg ganske smadra siste tiden, nå begynner ting å prelle av meg heldigvis... Jeg har klart å skyve ting vekk og fokusere på de positve ting i livet mitt i stedet...Istedet for media, eller andre som ikke bidrar til noe positivt mer.
Hardt å takle.

Falske folk, løgner, og flere falske folk har vært hverdagen siden litt før Tv serien kom på luften.
- Hvem skal jeg stole på?
- Hvorfor kommer alle til meg og sier ulike ting?
- Hvorfor oppfører de seg slik?
- Hvorfor bryr de seg sånn om meg- er det ekte?

Hodet mitt har vært på sprengjobb hele tiden...
- og jeg later som ikke noe går innpå meg...
- later som jeg er sterk..later som alt er ok hver gang noen spør om det går bra...
- og at det er helt ok alt jeg må svelge alt av nedlatelser siste tiden....

Jeg har hatt lyst å kaste mobilen i søpla, rømme vekk landet til tider. Dette hørtes dramatisk ut sikkert, men følelsene har vært så sterke i meg.

Gode venner er alt

Men de jeg vet hvor jeg har, har vært der hele tiden hvert sekund... takk for det. Venner (som vet hvem de er) og noen spesielle i min familie betyr mye.

Takk til dere som har støttet meg så mye denne tiden.
Dere betyr så mye for meg. Sorry om jeg har vært kort på telefonen i det siste eller vært fraværende.. Jeg har hatt nok med å gjøre jobben min uten søvn og med lite mat, og resten av livet mitt har jeg ikke orket så mye å ta del i dessverre.

Men det forandrer seg nå tror jeg!

6 kommentarer

lisa marie

23.mar.2010 kl.09:25

er dere kjærester nå?

Camilla

23.mar.2010 kl.21:08

lisa marie: ja, vi er det :)

tinge-tingelingen din

23.mar.2010 kl.21:52

Du er best- ingen protest! Bra du skriver kjære,du er så flink til å skrive. Kidnapper deg på torsdag,lett! Elsker deg Camilla!

Camilla

23.mar.2010 kl.23:01

tinge:Hei, takk for det! Ja, kidnapp meg :) Liker å bli kidnappet;)Gleder meg til å se deg igjen nå!

24.mar.2010 kl.08:14

Hva er "sannhet" ? den er som einsteins tid & rom: relativistisk og med mange flere dimensjoner enn hva vi kan forestille oss. "Sannheter" må alltid behandles som subjektive biter av informasjon - om ikke en forskerbasert sannhet som er bevist m fakta....d viktigste er vel å finne sin egen "sannhetsplattform" basert på den du er og de inputninger & vurderinger du gjør - vel vitende at din "sannhet" er subjektiv som krever en ydmyk tilnærming til den relativistiske verden vi lever i. Tv-sannheter? drit i d da, er jo bare et lekeprogram laget for UNDERHOLDNING...her komme i tillegg til de relativistiske dimensjonene, også en faktum dimensjon inn: å få flest mulig seere...einstein ville ha sagt om programmet: " two things are infinite, man's stupidity and our universe"

macgyver

Camilla

24.mar.2010 kl.12:36

Anonym:Hei, ja jeg synes du har et godt poeng her Mac Gyver- det å finne sin egen plattform - men samtidig bevare ydmykheten til omverden ja :) Men det finnes dessverre en god del av de mennesker som ikke har evne til å se seg selv, eller hva som kunne vært sannheten, eller hvordan sannheten oppleves av de rundt en når mange opplever det samme... Huff, sånne mennesker er slitsomme. De som aldri tar kritikk til seg, eller vil på noen seom helst måte ta til seg ting... De får en forvridd sannhet.... Og enda bedre den siste kommentaren din om Einstein.

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits