Time for pleasure....

Tiden går så altfor fort

Hvor blir tiden av?
Den går så innmari fort! Det er så mange flere ting jeg skulle hatt gjort i dag... men for ta det i morgen. Nå skal jeg hive i meg mat..har ikke hatt tid til å spise hele dag en gang..kun en kaffe i farten!

Så skal jeg rekke to ting jeg har lovet...Men hvordan, det vet jeg ikke.... rakk ikke sushi avtalen min i stad... men lovet å dukke på på salsa festen..og jeg har lovet Charlotte å komme på Verscae sin duftlansering...

Versace Versus- time for pleasure!

På lanseringen i kveld, blir det velkomstdrinker og goodiebags til de 100 første gjestene, samt reduserte priser i baren frem til midnatt. (Når gutta ankommer kan vi legge bort lommeboken uansett;)

10 heldige vil også få med seg 1 års gratis abonnement på bladet Cosmopolitan- det hadde vært noe det!

Dj for kvelden er den selvutnevnte kvinnebedåreren Tommy Døske..

SIST, MEN IKKE MINST- denne kvelden gjester Daniela G Barbeint med sin elektriske fiolin som skal sørge for å gjøre nettopp denne kvelden uforglemmelig!

Gleder meg til å se hva Charlotte har stelt i stand- hun pleier allitd lage arrangementer med detaljer til fingerspissene!

It`s time for pleasure 22.00 sharp!


(Bildet er lånt fra event siden til Charlotte)


Fun Salsa Party!

Vår kjære instruktør Magda arrangerer også saker i kveld. På Mona Lisa huset blir det kurs, musikk og fest i kveld... Jeg har lovet å komme her også.. og har allerede dårlig samvittighet for at jeg ikke rakk å spise med noen av gjengen nå... De koser seg med sushi nå..mens jeg må ta noen rester fra i går...

Jaja... Men skal prøve å slå to fluer i en smekk- smakk!Om du ikke har planer i kveld- så er det bare å komme- her starter morroa klokka 21.00!

*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits