Fra akvarium til akrylmaling!

Lyst på en fargerik dag- bli med Astrid og Camilla da vel!

Etter jeg hadde jobbet noen timer i går, ble jeg hentet av Astrid. Etter noen ærender og innkjøp av mat og drikke til vår kosekveld... dro vi spontant innom en....hm..ja, hva het det der igjen mon tro?
Lurer på om det var norges største akvariumforretning?!

Ja, uansett, en butikk proppet full av fisk og fiksestæsj! - og litt hai og litt sånt!

Her fikk vi lyst på fisker- og etter påske- skal vi kjøpe fisker! Vi måtte bare sjekke fiskemarkedet litt først...f Det finnes jo så mange fisk (i havet)! Vikit gå ikke ta den første og den beste!

Jeg har hatt lyst på fisker kjeeeempelenge...men får aldri fingeren ut... Jeg tror Eirik skulle kjøpe det til meg en jul en gang... men vet sannlig ikke om det bare er en drøm jeg har hatt.

Jeg knipset noen bilder da vi var her:

Joda, det står på skilter deres der at de er den største butikken ;) Vi hadde faktisk problemer med å finne inngangsdøren.. Det var så mye markedsføring av selve butikken med all den reklameskiltingen at selve døren var vanskelig å spotte...Astrid liker de blå fiskene godt!Søte astrid prøver å være en fisk!Det var noe med oss og blått den dagen.. jeg ville også ha blå fisk!Men så fikk jeg lyst på de gule her- de svømte utrolig morsomt!Men så fikk vi øye på både BLÅ og GULE fisker - så da fikk vi litt lyst på de også!! Også...fikk jeg øye på..og DEN fikk øye på meg..en artig liten krabat..som sto helt stille i en evighet og glodde med samme uttrykk på meg (ikke at jeg har peiling på om fisker har mange uttrykk...) Den sto med halvåpen munn og runde, rare øyne og stirret... Nesten en"stalkerfisk"!!!Jeg hadde ikke trodd de hadde hai her..men det hadde de!

FORSIKTIG sto det på glasset. Den svømte fort rundt i ring, slik som i tegenfilmer.. Astrid var ikke redd, og hun flekket tenner for å vise at hun kan også være skummel..uten å svømme i ring...!Det var ikke lett å knipse bilder med mitt mobil kamera... jeg måtte gi opp etter en stund..og dette ble beste bildet jeg fikk av haien...Så fant vi pirajaene.. og jeg må si at jeg synes de var mer "creepy" enn haien.. de sto i samme posisjon med halvåpne glis og flekket sine spisse, små tenner.. De opererte også ganske synkront hele gjengen må jeg si... halvgape, stirre, halvgape, stirre..alle i lik vinkel... fysj, de var creepy! Astrid, da, ikkje få panikk!Sånn sto de da jeg kom nærme... helt stille..og i samme vinkel...Så kom de mer "sære fiskene".... Hvem har en elektrisk ål til 5.000,- hjemme i stua si liksom?! Gud, jeg hadde ikke blitt lenge på besøk....Her ser du ålen...lang, svart..en spesiell sak...Vet ikke hva slags fisk dette var, men den bodde sammen med ålen...så fant jeg ennå flere rare fisker...Så fant jeg en spesill type fisk!
Mitt aller første ord da jeg var liten var ikke "mamma" eller "pappa" eller noe normalt som dette.... Mitt første ord var nemlig denne fisken...KOI

Camilla sitt første ord: K O I

Det var morsomt å se på all den forskjellige fisken de hadde her...

Da jeg var mindre hadde jeg på det meste rundt 40 fikser... de hadde alle sammen navn og identitet....
Så ble de syke og en etter en døde de... og jeg ville begrave alle i hagen i fyrstikk esker...Men pappa (som fant ut at han ikke hadde så mange fyrstikkesker eller noe sånt) lurte meg til at hvis jeg slapp de ned i doen..så svømte de lykkelig ut i havet..

Jeg gråt av hver fisk som døde og trakk de ned i doen godtroende om at de ble levende igjen og svømte u t i havet
...Jeg hadde til slutt bare to stykker igjen... De het "Smith" og "Smule" og levde lenge...

Nå er det på tide med nye fisker! Men hva slags fisker? Har du noen forslag?

Senere dro vi hjem å malte bilder med akrylmaling. Vi holdt på i timesvis og koste oss virkelig!
Astrid var inspirert av kjærlighet og jeg av padder,,,,

Legger ut bilder av malingen i neste innlegg.
*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits