"FARMEN" er i full gang nå..rart å se kjæresten på TV

Rart å se kjæresten på Tv

Da har akkurat andre episode av "FARMEN" vært på lufta. Premieren som var på mandag slo alle rekorder innen reality noensinne her i Norge med over 800 000 seere og 1 mill. som var innom sendingen. Det var gøy!

Min kjæreste Eirik er som kanskje noen vet, er en av deltagerne på Farmen. Innspillingen skjer på Tranøya, et værhardt øde sted i Trøndelag. Det er spennende å se han på Tv - og hittil er han seg selv lik! Avventende, listig og lur. Jeg så første episode sammen med Eirik og de to av de andre deltagenre Bente og Linn Hege på mandagen. Min fetter kristoffer og andre venner av deltagerne var også med å se premieren! Jeg hadde allerede sett første episode på premiere festen på søndagen, men synes det var like spennende denne gangen. 

Fremstilles som en flørt?!

Et av reklameklippene og en av åpningsreplikkene til Eirik lyder som så:
- Jeg liker helst en blond søt jente, rundt 25 år. Det er det beste. Tynn, rundt 1,70 høy, det er perfekt, sier han før han har sett hvilke andre deltakere som skal være med! De klipper videre inn en geitebukk i klippet, og etterpå en blond jente (Karin) som kan matche beskrivelsen....

Media prøver allerede å fremstille han som en av storflørterne på "FARMEN". Morsomt å se hvordan ting blir klippet til i reality tv.... men alt for å få seere til serien. Deltagerne er alle "produkter" som TV 2 fremstiller slik de vil til sin nytte. Deltagerne har ganske liten makt her. 


(Bildet er lånt fra TV2)

Eirik hadde nettopp blitt singel da han gikk inn i innspillingen...men etter endt innspilling fant vi tilbake til hverandre med en gang. Vi har et sterkt bånd.

Jeg heier på Eiriken min videre og synes han har en god taktikk...ligger lavt i terrenget og ser an de andre.*Tingeling*

2 kommentarer

Christina

03.mar.2010 kl.22:36

hei camilla! så koselig at du har blogg, skal definitivt følge med deg :)

klemklem fra christina.

Camilla

03.mar.2010 kl.22:38

Christina: Så hyggelig å høre! ja gjør det ;) Har du blogg?

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits