70 års jubileum i helgen

Hei igjen folkens!

Bestemor blir 70 år!
Min flotte bestemor fyller 70 år denne helgen og derfor er hele familien å samlet for å feire henne.
Familie fra Voss, Tjørdalen, Bergen, Oslo og Sverige har romlet seg sammen. Vi som kom fra Oslo, min mamma, meg, Bjørn Ove og Sarah kom med buss. På Gol måtte vi bytte buss, og plutselig befant vi oss på noe som lignet en skolebuss. Bussen var stappfull av småfnisete  og kvisete fjortiser. Det føltes godt ut å gå av bussen og bli hentet av bestefar da må jeg si. De var ingen som turte å sette seg ned ved siden av Bjørn Ove, hehe.

Jeg på tåspiss sko etter 7 år...
Vi befinner oss nå på et fredlig sted mellom geilo og gol på et sted som heter Hermon. Her har vi leid en kjempestor  og superflott hytte som vi skal være hele helgen. I går hadde vi starten på feiringen. Min mamma og jeg fremførte et lite show som er umulig å beskrive helt hva det var. Det inneholdt megg på tåspiss sko, ballett, mummidalen, shallala, dikt, vitser, rare lyder etc. Ja, det er vanskelig å forstå hva dette egentlig var for et show. Men folk lo nå hvertfall godt- og det var hele poenget hvertfall med showet. Mamma min tok helt av i danseshowet, og er nå sikkert enda mer ødelagt i sine skuldre.

Dagen i dag!
Nå har vi akkurat spist deilig frokost, og noen er på vei opp på fjellet for å stå på ski. Noen er ute å aker på akebrett nedover bakkene her. Jeg og min søte kusine, Sarah, har tenkt oss opp på fjellbadet som det heter, og plaske rundt i badeland. Det er treningsmuligheter og solarium der også;)

Så blir det fin middag oppe på hotellet senere og en kveld full av overraskelser, show, konkurranser, leker og tull og tøys! Wohooo!

Håper alle får en strålende helg!

*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

25, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits