Finn personligheten ut fra hvordan hun sitter!

Jo, ja det høres kanskje merkelig ut.
Men man kan lese mer om et menneske ved å se på kroppspråket hans/hennes- enn hva personen sier/forteller deg.

- Kroppspråket lyver nemlig aldri.

Vi sender ut så utrolig mange signaler uten at vi vet det med kroppene våre.
Vi kommuniserer faktisk med 12 tause signaler for hver melding vi gir med ord.

Nesten alle forskere er enige om at 65% av kommunikasjonen foregår med ikke-verbalt kroppsspråk, og mange mener faktisk det er hele 90% også!

Noen av disse signalene er vi klar over at vi gir, men andre sender vi ut ubevisst! (Tollerne er godt kurset i dette!)

kroppssprkjpg
Og disse faktene avslører våre innerste føleser og tanker. Måten vi går på, sitter på, står på - forteller hvordan vi ser på livet og hvordan livet har behandlet oss.

Jeg synes dette er kjempeinteressant, og har en del venninner som vet at jeg kan litt om dette for jeg har lest en del bøker om dette, og de kommer å spør meg...

"Tror du han liker meg, Camilla?"
"Kunne du se noe på kroppsspråket hans da han snakket med meg?"

- og jeg smiler lurt....! For ja, det kan jeg se! Og det er utrolig fasinerende å se på fra siden uten at han vet jeg studerer han i smug.

Små tegn, som for eksempel hvordan han sto, hvor føttene pekte, hvor åpne beina var, hvor hendene hans var plassert, hvordan han snakket, hvor han så, størrelsen på pupillene osv... Og myyye mer! (Dette har jeg tenkt å skrive mer om i et annet innlegg).

Det er ikke få ganger jeg har stått på sidelinjen og studert dette for en venninne... som har lurt på om han hun er litt keen på, faktisk er det i henne også....

Og jeg har en kompis av meg som lånte den ene boken min om kroppsspråk, og sa en måned senere, at livet hans var forandret - han hadde fått det draget- bare av å lære mer om sitt eget kroppsspråk og jenters.

Jo, mer du kan om kroppsspråk - jo enklere blir livet;

- Man ser fort hvem som lyver - og hva de lyver om til og med!
- Eller om den du dater er interessert i deg eller ikke!
- Eller skjulte trekantdramer kan også avsløres!
- Ulojale eller  falske personer kan avsløres!

Står de likt?
Snakker de med samme volum? Tar de en slurk fra glasset samtidig?
Hvilken vei peker føttene og hendene deres?
Hvor er overkroppen vendt?

Alt dette er med på å forklare deg det hele bildet! Og du kan i tilegg ved å bruke dine bevisste kroppsignaler sjekke ut ting du lurer på...

For eksempel om du er på date og dere spiser...kan du ta en slurk av glasset ditt.... og se hvor lang tid det tar før han tar en slurk av sitt.... Går det kort tid (10 -60 sek) - er han sannsynligvis interessert i deg - kroppens hans speiler deg- og det er det den gjør når vi  liker noen..

- Vi speiler!

Det kan være at man setter seg likt, står likt, tilpasser stemmen til hverandre, pupiller utvider seg....

Stort sett har de venninnene mine som spør meg om sånt, fått hyggelige svar. For eksempel har jeg svart en venninne av meg som er utrolig skjønn og nyskjerrig.....

"Ja, han liker deg. Så du hvordan han sto med hendene sine i sia, og den ene hånden ned i lommen pekende innover....det er en seksuell aggressiv posisjon til en mann. I tilegg så han på deg i en liten trekant fra brystet og opp, noe som indikerer stor interesse. Han så deg mye inn i øynene, og han smilte med øyner og munnen. Og den venstre foten satte han pekende mot deg midt i samtalen. Han liker deg godt!"

dd15569fd0264aab863fe54d9c2c098e


Men dessverre har  jeg også noen ganger dårlige nyheter å formidle.... Jeg er ærlig med vennene mine.
Det er ikke lenge siden jeg advarte en nær venninne av meg om en gutt hun var utrolig forelsket i.... Jeg så tydelig at han var en falsk person, en player lang vei, som hadde en svært dårlig og respektløs holdning ovenfor jenter, og et veldig stort ego.... Hans kroppspråk var i tillegg dobbelt så tydelig som det vanligvis hadde vært...for han var full hver gang vi traff han... Det hjalp ikke å si noe til henne, for hun var allerede forelsket i den idioten.... Samtidig spurte hun om mine råd hele tiden...

Jeg vet i dag at hun brant seg på han to uker senere...og fikk se at jeg hadde rett med de tingen jeg så om han som person via kroppsignalene hans...selv om hun ikke har turt å si noe til meg om dette.

Her er noe dere kan teste ut angående kroppssråkene våre; se på jenta hvordan hun sitter når hun er med deg!

Finn personlighet ut fra hvordan hun sitter: 

k

Samlende knær, parallelle bein, føttene flatt på gulvet og pent på linje:
Ordenseleven. Presis, ryddig, velstelt, nøyaktig, ikke en du kaster rundt i soverommet (værsågod neste)

Samlende knær, samlende tær, atskilte hæler:
Sjenert og nervøs. Få dem ut av skallet, slik du får en kattepus ned fra et tre.

Beina korslagt over knærne, øverste bein sparker lett opp og ned:
Kjølig, intrigant, tankefull, amisiøs.

Beina strukket ut, en fot hviler på den andre:
Den mest avslappende fotstillingen. De føler seg hjemme, er trygge og selvsikre.

Alle viser tydelige tegn

Astrid her,ser man tydelig har et åpent kroppsråk til denne hunden. Man ser tydelig hennes begeistring for hunden....og hundens forsøk på å rømme...neida!!

Haha - måtte ha en spøk  på slutten her.

sommer 2009 329

*Tingeling*

2 kommentarer

Sven Dream Model

05.okt.2009 kl.17:34

kult innlegg. :-)

bare en liten ting.. kroppsspråk lyver noen ganger.

Jeg kan f.eks "speile" en kvinne helt bevisst, og dermed oppnå en

magnetisk tilknytningsfølelse. -prøvd og erfart.

Camilla

05.okt.2009 kl.18:13

Sven Dream Model:

Takk for det Sven! jeg vet, hvis man vet det trikset...så kan man selvfølgelig det...jeg speiler alltid mannen bevisst når jeg skal forsøke å selge han noe for eksempel... Speiler hva han sier, hans ord, er bevisst på å ha åpne hender,sette henden i siden en gang, flytte ekten over på det andre beinet en gang i løpet av samtalen, snakke lavt, smile osv... Da selger man pakkeløsninger- og ikke bare et produkt ja!

Men fy, Sven - du må ikke gjøre det for masse! ;)Du er god på det der kroppspråket du:)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits