7 Ting vi gjør for dere gutter!

Vi vokser og shaver oss all the time.

Hvem liker vel ikke silkemyke ben, myke armhuler og hårfri bikinilinjer?

Vi jenter bruker mye tid og penger på dette.

Og flere og flere får syndromet ...hårangst...!!!! Det vil si at man daglig bruker tid på å fjerne hår et eller annet sted.

 

Og her er hva vi gjør for å unngå hår:

 • Vi smører på stinkende hårfjerningsmidler som svir og etser bort hårene.
 • Eller vi velger å spare opp en viss menge hår, for å så betale 500,- for en brazialian - for å rive de av på en smertefull måte, for igjen å spare opp hår, som igjen skal rives av igjen på den smertefulle måten. Og vi trøster oss med at det blir jo mindre hår etter hvert.
 • For ikke å snakke om å kjøre epilatoren noen ganger opp og ned bena, og virkelig røske hårene ut!

 Dette er vanlig kost for oss jenter! Men hva ofrer man ikke for gutten man liker? Sukk!

 

410

Vi går lydløst på toalettet...

Vi går rett og slett lydløst på toalettet. Og noen jenter jeg kjenner gjør dette i åres vis med typen sin.. og kanskje til og med resten av livet? Så langt det er mulig hvertfall.

Eller vi bruker lydeffekter som nynning, synging eller lar vannet i vasken renne. Alt for at dere ikke skal høre at vi tisser!

Eller om vi må noe mer, så unngår vi det under "date-perioden"- og holder oss til vi er på hjemmebanen!

Eller når vi har blitt samboere, passer vi på å holde badet opptatt etterpå en god stund for sikkerhetskyld. En venninne av meg, sørger alltid for å ta seg en dusj for eksempel. Hun legger altså dusjingen alltid sammen med b.....

do

Vi prøver ut nye sportsgrener...

Jada, hvis vi møter en fotball interessert gutt - hva da?

Nei, da er vi ikke vanskelige å få med oss jenter på Tv kikking hver bidige søndag og alle kampene til favorittlaget ditt.. Hvertfall ikke i begynnelsen... For da er jo ALT sjarmerende!

"Åhhh, han er sååååå søt, vi ligger å ser på fotball..jeg i armkroken hans og han hyler når de skårer...han er sååå søt da" , høres det ut i begynnelsen...

mens etter en stund blir det mer sånn tror jeg...

"ÅÅÅHHH, han skal se den jævla fotballen hele søndagen..hvem tror han jeg er...tror han at jeg liksom skal se den med han..ligge der som en tosk å glo på den driten mens han brøler!?"....

Og vi kler oss tilsynelatende gladelig i fotballtrøyer til lag vi ikke engang har hørt om også...

Selv har jeg ikke datet eller vært sammen med en fotball fan...men under har du noen histroier på hva jeg har gjort og opplevd med de som hadde en sportlig passion:

 • Hva gjør vi når vi dater en som driver å klatrer?

Jo, da er vi med på klatring og hiver på oss trange, vonde, "lånesko" som stinker og seletøy som strammer til både her og der rundt lårene og rompa. Så henger vi der da dumme og hjelpeløse i veggen i en tråd... og han står og sikrer deg nede på bakken og kan glo hvor mye han vil...på utsikten rett opp...

 • Hva gjør vi om vi dater en som driver med vindsurfing?

 Ja, da bestiller vi tur sammen med han du dater/er sammen med... Og ikke bare med han, men med de syv gærne vindsurfings kompisene hans....til et bokstavelig forblåst sted i Hellas.

Her sitter man en hel uke på en strand med vinden piskende i ansiktet og smiler fornøyd. (helt til du er hjemme og finner sandrester steder man ikke skal ha sand en uke etter hjemkomst). Og han kommer opp fra vannet og sier "There is no fucking wind here"...mens du ikke kan åpne munnen å svare engang pga all sanden som blåser omkring deg... 

 • Hva gjør vi om vi dater en som liker å gå på line?

Ja, da prøver vi det også oppi skogen mellom none trær og faller ned fra lina sånn tusen ganger og ser dum ut. 

...Og der du ligger langflat plukker du opp en kongle og kaster på han flørtende (og du tenker "Hva er gøy med det her?!") mens du skjuler fortvilelsen bak smilet ditt....

Han igjen plukker opp en stiv hundebæsj og kaster tilbake på deg like smilende... og finner ut litt forsent at det var en hundebæsj....

Hvorfor gjør vi alt dette? Det skader jo ikke at dere gutter syns vi er sporty.

I tillegg vet vi at dere liker å se oss i sportslige antrekk, så lenge de ikke henger i rumpa.

Ja, her er jeg i min T-skjorte som jeg fikk i Hellas....en fotball trøye- legg merke til det!

 

hell

Vi går med skyhøye hæler...

Det er ingen tvil om at vi også selv liker hvor sexy høye hæler får oss til å føle oss. Likevel er det tortur å holde ut en hel kveld. Det er derfor du ser jenter på byen barfødt og blodige rundt klokka halv tre. Eller vandrende hjem med skoa i hendene...

- fordi til og med det - er mer behagelig etter noen timer i skyhøye sko.

I tillegg får rompa et 20% mer løft!!! Ja, den blir mye mer sprettende!

Hvor mye penger svir vi ikke av her. Og hvorfor må vi ha oss nye sko hele tiden?Og hvorfor bruker vi så mye penger på sko, som stort sett er uspiselige etter en kveld på byen?

Hvorfor gjør vi det? For at dere gutter skal finne bena våre enda mer attraktive!

(Hverfall der og da...)

sko

sko og klær

 

Vi kjøper spinndyre kosmetikk produkter...

Unge jenter bruker mye penger på kosmetikk og hårprodukter. De kjøper heller en "Diorshow" maskara til 270,- til lørdagen.... eller La Praire sitt solpudder til 550,- for å se litt fresh ut til kvelden. At de nå ikke har råd til dopapir til mandagen, kommer langt ned på prioriteringslisten... Jenter går heller blakke og sultne, enn med en klumpete maskara.

Hvorfor?

For nå har de hvertfall pene øyne til helgen. Så vi kan prøve å sjarmere deg - selv om du aldri ville sett forskjellen på maskaraen etter de ølbrillene du har i det du legger blikket ditt på oss.

Eller du hadde kanskje ikke sett forskjellen edru heller for den saks skyld?

Her er produktene jeg og mine venner hadde med oss til Tyrkia i sommer... De fleste flaskene koster mellom 200-300, eller mye mer....Her er ikke sminken med en gang...

sdc10640

Vi forbrenner kalorier til den stor gullmedaljen...

Enten vi svetter oss gjennom spinningstimer, jogger til alle døgnets tider og tar sit-ups foran tv'en til magen sier stopp... Gjør vi dette for at dere skal synes at jeansene våre ekstra fint!

Vi unngår visse matretter for dere...

På første "spise-daten" med en gutt er vi veldig nøye med hva vi spiser. Hvis vi er på restaurant, unngår vi helst indisk mat og meksikansk mat. Og de aller fleste av oss har så mange sommerfulger at matlysten er der ikke engang. Forelskelse gjør oss jenter tynnere, og kjærlighetssorg også. For vi mister matlysten. Men tilbake til saken.Jo, vi unngår mat som kan gjøre oss:

 • oppblåste - dermed føle oss uvel
 •  få oss til å rumle i magen -noe som er flaut
 •  få oss prompetrengte - som er skikkelig ubehagelig
 •  gi sure oppstøt - rape er ikke særlig feminint
 •  få oss til å virke sølete og klumsete mens vi spiser- vi vil være elegante
 •  gi dårlig ånde etterpå- krise
 • eller gi oss hyppige dobesøk... som er hvertfall krise
 • eller et dobesøk Nr. 2 i det hele tatt- som er minikrise

Har en venninne som ikke turte å spise med daten sin de første ukene de var sammen.. Han trodde hun hadde spiseforstyrrelse pga dette, ikke så rart han trodde det. Hun bestilte pizza, og tok ikke en bit engang. Men med en gang han gikk ut døra, kastet hun seg sulten over pizzaen.. sånn holdt hun på.

Hvorfor?

Fordi hun var redd for at hun spiste stygt og at magen skulle lage lyder... og kanskje til og med feis hun på natten mens hun sov!! og hjelp hva skulle hun da gjøre?

sdc10781

 Kommer dere på flere ting vi gjør for gutter?

Det er nemlig sikkert det...

Hva gjør dere menn for oss egentlig?

Dere har vel noen hemmligheter og triks dere også?

*Tingeling*

 

2 kommentarer

Kim Andrè Dream Model

04.okt.2009 kl.20:09

kult innlegg Camilla!

Tro meg, vi gutter gjør MINST like mye for dere jenter som dere for oss.

Camilla

04.okt.2009 kl.20:40

Kim Andrè Dream Model: Takk for det, Kim Andrè. Ja, dere gjør det ja- hehe- deter bra! Som hva da egentlig? Noen eksempler?

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits