Goodbye Esthetique...og hello Salsa Kompaniet!

Siste arbeidsdag

I går hadde jeg min siste dag på jobb i Esthetique- og det var en rar følelse må jeg si...
For hvor lenge har jeg jobbet i Esthetique da? Hmm....

Det er mange år det - og jeg har trivdes godt i denne bransjen... Jeg startet som julehjelp i parfymelle på Stord, videre endte jeg i Oslo i Estehtique Asker hos Karoline Ørpen, videre bar det til Esthetique i bogstadveien og vekselsvis hos Kristin på Bryn senter -og videre hentet Lancòme meg inn på standen på Steen & Strøm... Så ble det utdanning og kursing norge rundt og Esthetique omhverandre en god periode...og tilslutt endte jeg opp i Esthetique Sandvika i en krise som var der...

Og nå hopper jeg nå inn i en helt annen bransje! Nemlig dansing, kultur og underholdning!
Hello, Salsa Kompaniet!

Kunsten å inspirere- alltid lyst på mer(e)

Her i Esthetique har jeg blitt kjent med mange fantastiske kollegaer, kjempedyktige demo- konsulenter, har hatt flere sjefer ( noen bedre enn andre...) , møtt på mange supre leverandører, og enda flere utrolige flinke og snille selgere, fått drøssevis av nydelige produkter - som jeg har blitt helt avhengig av!

Noen av mine nærmeste venner, har jeg også møtt gjennom mine år i Esthetique... Vi holder selvsagt kontakten! :)

Fikk en god avslutning på jobb i går da sjefen min, Berit Rolen, gikk noen timer før meg, sa at hun håpet vi skulle klare å slå en rekord i butikken de to årene den har vært åpnet her.... Men hun trodde ikke det kom til å gå... så det var gøy å ringe henne en time før jeg skulle stenge for siste gang...og si at rekorden var slått!

Takk til...

Ledelsen i Esthetique legger nok merke til hvor bra Berit og hennes team har gjort det! Berit har vært en topp sjef!

Takk, for meg Esthetique - og en spesiell takk til Karoline Ørpen som dro meg inn i bransjen - og Charlotte Bakkeskau som hadde troen på meg...

Jeg blir en lojal kunde fremover av deres produkter i Esthetique! :)

Fikk en nydelig blomst av Berit - vi har jobbet sammen siden juni bare - men har hatt en fin tid på Sandvika.

blomsten minkrissi bursdag 025

...Så nå står den ved siden av min andre blomst! :)

krissi bursdag 023

4 kommentarer

Karoline Ørpen

01.okt.2009 kl.23:07

Du har vært super å jobbe med Camilla. Det har også vært fantastisk å få ett familie medlem som deg. Når du er kommet inn i den nye jobbe skal vi møtes for å utforske gamle trakter. Kjempe glad i dag, vi ses. Klem Karoline

Camilla Tolaas

03.okt.2009 kl.18:20

Karoline Ørpen: Tusen takk for så varme ord, Karoline! Takk det samme-virkelig! Det har vært kjempe fint å bli kjent med deg! Ja, vi skal utforske gamle trakter ja- det må vi :) Kjempe glad i deg også!

monika

11.nov.2010 kl.19:49

hallo, stilig karriere du har hatt :) jeg tenker en del selv på og utdanne meg innenfor hudpleie. Salsakompaniet, spennendes skal du danse i show eller ? :)

Camilla Tolaas

16.nov.2010 kl.18:51

monika:Hei Monika!Ja, jeg har gjort litt forskjellig - men alltid likt kreative veier og der en får brukt flere sider ;)De fleste jeg kjenner som er utdannet innen hudpleie jobber ikke med det i dag; da det er veldig TUNGT arbeid for rygg, armer etc. (mye massasje). Men om man har en grûnder i seg - og kanskje noen spenennde konsepter i bakhodet- er jo dette en veldig spennende vei å gå! In i tiden er det også med hud som aldri før. I salsa Kompaniet har jeg sluttet; her var jeg markedsansvarlig og adminstrator. Tidligere har jeg undervist i dans - da jeg har dansebakgrunn. Har begynt med danse igjen nå - men jobber i dag som forsikringsrådgiver ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tolaas

Camilla Tolaas

26, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en 25 år gammel jente fra Hønefoss. Vennene mine kaller meg Tingeling!Jo, hvorfor det - får du nesten spørre dem om. På bloggen min skriver jeg om alt mulig som opptar meg og om noen glimt fra livet mitt; minner, vennskap, astrologi, drømmetydning, litteratur du burde kikke på, tips og råd om livet og mye mer!

Kategorier

Arkiv

hits