"Voff voff, bjørnebær-bobb-bobb-suuui!"

Jeg har hatt en nydelig helg!
Med familiekos, hund og bjørnebær dessert!! Nammm!

Den startet som vanlig på Esthetique i Sandvika (min siste lørdag her da) hvor jeg hadde en ekstra god dag på jobb. 
Jeg jobbet sammen med sjefen min, Berit, og vi hadde begge dagen for skikkelig "salgstrøkk"!  God energi innenfra er alfa og omega da!

Videre når jeg kom hjem fikk jeg besøk av min lillebror! Det er første gangen han var på besøk i min nye leilighet,(rettere sagt Robert sin leilighet) og vi ser hverandre altfor sjelden, så jeg gledet meg da han skulle komme til meg. 

Vi hadde ingen planer da han kom- men etterhvert så mikset vi drinker - og pratet om alt og ingenting. Han viste meg sine siste dansemoves - han er nemlig kjempedyktig på å imitere Michael Jakson`s dansetrinn! (- og det vekker mye oppmerksomhet på byn kan man si). Han er også helt rå på guitar- men siden min mangler strenger, så ble det ikke noe guitarspillling denne gangen.

"Kom deg i kjolen din og fiks håret da, Camilla!", sier Stian her. Neida!!! (eller jooooda)

cam og stian


Jeg hoppet i dusjen etterhvert og dro på meg en rød kjole jeg ikke har brukt siden jeg var 19 år. Så dro vi på Emil & Samuel, for der ventet noen venner av meg! 

Og her koste vi oss. 

Senere lagde vi et "gormetmåltid" hos meg og begynte å se på en film i morgentimene...noe som funket dårlig da jeg sovna hele tiden.

På søndagen våknet jeg at et brak på kjøkkenet- og trodde jeg hadde innbrudd....men det viste seg at det bare var kjøkkenbordet som hadde kollapset.... ja, det var nå bedre enn et innbrudd... selv om jeg fremdeles ikke har kjøkkenbord som er "oppe å går ...eller står"...

Senere på søndagen dro jeg bort på St. haugen til mamma på besøk - hun passer nemlig en hund her for tremeningen min som er i Midtøsten...og er egentlig ganske redd denne hunden...  Her hadde hun laget den gode middagen og vi koste oss... Men da hun kom med desserten også- måtte jeg bare knipse noen bilder. Herregud, så godt det smakte!
Ser det ikke deilig ut eller?

Vaniljis på et basseng av sjokoladebananer - med et hav av varme, rørte bær!!!!
- og med lakrisårer druknende i den heite sausen!
...eller noe sånt...

siste minner 033

Her er fremgangsmåten i bilder.... 

siste minner 030
siste minner 029
siste minner 031
siste minner 033

Så ikke dette godt ut?! Det smakte nydelig...og det gjør liksom ikke noe at det er høst og kaldt ute...for man kan kose seg ekstra med de du er glad i inne...og lage mat og desserter med varme bjørnebærsaus som varmer deg innvendig!

Lurer du på oppskriften? Si fra om du vil ha den da!

Videre denne helgen har jeg nå fått blitt kjent med den rampete elghunden til Vilde, Tuva, Gorgus, Helen og Bjarne! En liten rakker den hunden der ja. 4,5 måned er den bare - men sta som en åttiåring!
Jeg og den lille rakkeren danset til Michael Jackson i stua... helt til mamma og min andre kusine, Rebecca, dukket opp...og sa naboene kom til å begynne å klage sånn som vi bråket...

Hehe, hatt en toppers helg...
siste minner 053

*Tingeling*
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits