Dansing, Jordbær og Sjokolademus på menyen

I dag har vært en givende dag jeg bare må skrive om- noen har spurt hva som skjedde med bloggingen min også... Så tenkte det var på tide å skrive litt. Jeg skal legge ut bilder og historier fra Tyrkia turen også etterhvert.

Den begynte med at jeg skulle i annengangsintervju hos salsakompaniet i dag. De har en ledig stilling hos dem, en markedsføringstilling med en god del administrativt i tillegg for danseskolen deres!

Jeg hadde en veldig hyggelig og givende samtale med en av eierne -og en av norges fremste salsaekspert, Jazzy. Han har vært med på å koregrafere mye på Tv, for eksempel "so you think you can dance" og i "skal vi danse". Han reiser også verden rundt på show, kongresser etc. med sin danselidenskap.

jazzy
alexistyle
copy


Anyway, jeg har nå blitt tilbudt denne jobben. - Og jeg gleder meg til å kunne kaste meg inn i ny jobb! Og jobbe ,med det jeg har utdannet meg i (Bachelor i "Internasjonal markedsføring og relasjonsledelse").

Og jeg har også bestemt meg for å begynne å ta opp dansingen min igjen- siden jeg nå ramler inn i dansemiljøet igjen. Her om dagen, i forbindelse med mitt første intervju hos Knut Erik, daglig leder i salsakompaniet,  tittet jeg innom flere danseklasser.... Jeg hadde så lyst å hive av meg frakken og bli med!

Denne dansesjangeren er heller ikke som jeg hadde trodd- den er veldig bred og mye mer enn hca jeg hadde forestilt meg. Det som også var imponerende, var at i den ene klassen jeg kikket på, var det seksten menn og femten kvinner! Så stilig! Endelig har menn skjønt det....!

Broren til Jazzy, har utviklet sin helt unike stil også, "Alexistyle".  Det ligger mange, spennende videoer ute på you.tube (for eksempel...) Salsa blandet med hip hop sjangeren for eksempel.

jazzy
alexistyle

En god del av min tid vil bli viet til balletthøyskolen fremover ser det ut som, hvor salsakompaniet har sine lokaler her i oslo. Og jeg skal jammen meg ta et kurs der jeg også! Noen som vil være med?
For mer info, kan dere se på www.salsakompaniet.no

Ja, videre så traff jeg min lillebror, Stian, som i dag fylte 24 år! Gratulerer med dagen, lillebror!

Vi møttes på akerbrygge sammen mem min søte mamma, Hanne. Her spiste vi reker og loff og noe som ble kalt  sjokoladedrøm på menyen! Videre skulle Stian til noen kompiser, eller møte dama. Jeg og mamma ruslet videre rundt og tok en kaffe og gikk videre hjem til meg.

Og nå i kveld, skulle vi ha vår "frustrerte fruer" aften... det vil si at vi kryper opp i sofaen , under hvert vårt pledd, og lever oss inn i en verden med damene fra Wisteria Lane...fullt av gjenkjennelige hendelser...og ikke fullt så gjennkjennelige hendelser.

Jeg digger virkelig denne serien. Man blir rørt til tårer-og man ler som bare det i neste øyeblikk! Vi koste oss med jordbær, vannmelon og sjokolademus.

Her sitter jeg klar.

mamma på besøk 017

Mamma er også klar, men hun vil helst ikke bli tatt bilde av i dag....

mamma på besøk 002

*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits