Flytting, esker, kake, venner - og Pokerface

Jeg lovte fetteren min, Kim, å legge ut bilder fra da han hjalp meg å flytte og var sammen med venninengjengen min etterpå.  Så da blogger jeg litt mer i kveld. Tusen takk Kim for all den hjelpen du gav! Glad i deg!

Det var forrige fredag jeg flyttet inn i denne leiligheten,og jeg fikk god hjelp! Det kunne ikke vært en værre dag å flytte på for min del...som natten før hadde vært på Lady Gaga konsert... Jeg fikk mildt sagt j....dårlig tid å pakke resten på og montere ned møbler på....

Jeg rakk ikke gre håret mitt, rakk ikke fjærne sminken fra natten før, rakk ikke ousse tenna, rakk ikke spise...
Jeg rakk bare å rive av meg kjolen og de høye helene og hive på meg klær og løpe til trikken bort til gamle leiligheten for å pakke resten før lastebilen kom....

Og så begynte et maraton med pakking, bæring og styr...Jeg forsøkte å virkelig skjule hvor sliten jeg egentlig var...Det kalles POKERFACE.

Etter flyttingen kom venninene mine på besøk, det ble jeg veldig glad for. Selv om det måtte sitte mellom en haug med kaos av esker og søppelsekker. Men det la ingen demper på stemningen!

Her er nydelig Angelique, hun er alltid like nydelig!

sommer 2009 410

Kim og Astrid drikker, spiser og koser seg! Han har fått låne genser og føler seg hjemme da han begynner å fortelle grovisene sine......(noen som rødmer her eller?!)

kim

Åhhh, for en koselig gjeng dere er! Angelique, Kim, Rajan, Linn og lille Astrid!
Her hives det nedpå med Smash.
Linn ser hvertfall ut til å ha det helt "smashing" her! Tygger og gomler nedpå!

sommer 2009 406

Ja, som sagt, hadde jg bare kastet på meg den blåe smurfeshortsen min og løpt ut døra... Her har jeg virkelig begynt å miste mitt pokerface... Håret står nå til alle kanter...og blåmerkene på knærne mine...ja, de vitner om en fuktig bykveld med Sven og Lady Gaga konsert...og en alldeles morsom avslutning på Luux..... (Der og da var det hvertfall det)

... Det aller værste blåmerket fra den natten er heldigvis ikke synlig her.... (kremt) .

Takk, Sven for at jeg fikk være med på konsert med deg!

Har forsøkt å finne ut hva det er Linn driver å tenker på her...men det er ikke lett...

sommer 2009 412

Mitt meget kontrollerte og ryddige og oversiktlige pakkesystem..... men det gikk ikke like kontrollert for seg på slutten.... Det vet Rajan så veldig godt...som dessverre pakket opp noe hun ikke likte synet av...hehehe!

sommer 2009 404

Rajan kom med sjokoladekake og vaniljeis til oss alle. De fleste ville ha en "dasj" eller en "schoop" med is....men Rajan gav seg ikke før isboksen var tom og alle fat overfylte av is!

Hehe, du er så søt du Rajan - kaken var kjempegod!
Her skulle det spises is for alle penga - No mercy!

sommer 2009 415

Sånn var det jeg så ut noen timer tidligere da jeg skulle på Gaga konserten...hadde litt mer futt der...

dsc00262

dsc00260

Så da Kim, har jeg lagt ut bilder til deg!
Pooookerface!!!!!

*Tingeling*

Én kommentar

linn

11.aug.2009 kl.01:15

nå er det på tide at du legger ut noen FINE bilder av meg,hahahahha

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits