Drømmetyding - utrolig fasinerende!

Drømmer fasinerer meg mye.

Jeg skriver noen ganger ned drømmene mine også, hvis jeg føler den var betydningsfull på en måte... med betydningsfull så mener jeg at jeg husker alle detaljer helt klart og tydelig fra drømmen.
- Og at jeg våkner med en følelse om at den må ikke glemmes med det første
- Eller har en spesiell følelse i sinnet mitt resten av dagen. For eksempel kan det være en trist følelse som ikke kan forklares!

Det jeg gjør videre da, er å tyde drømmen....

Jeg skriver da ned alle symboler i drømmen på et ark som stikkord; det kan for eksempel være en drøm som inneholdt;  et fjell, blått hus, en frisør, en saks, bestemor, en reise etc. Det kan være farger man husker, personer i livet ditt, eller følelser du fikk i drømmen.  

Jo, det jeg pleier å gjøre videre, er å gå inn på http://www.droemmetydning.com/ som er en side med MASSE symboler. Så skriver jeg ned betydningen av symbolene... Det kan være forskjellige betydninger av et og samme symbol, for eksemel et vann. Da hjelper det å huske flere detailjer omkring symbolet, som for eksempel temperaturen på vannet, fargen, likte du vannet, var vannet klart, var det skittent, badet du eller kanskje druknet du i det....

Etterhvert når du har skrevet ned en del av betydningene av drømmen din, ser du kanskje et tydelig bilde av hva drømmen betyr.... men noen ganger er det hele et eneste rot og man skjønner ikke så mye av det. Men som oftest, har sånne drømmetydninger  "made sense to me"....

En advarsel her er at drømmene dine, er veldig personlige, og folk rundt deg kan bli såret om de finner en sånn lapp hvor det står betydninger på.... Betydningene kan dreie seg om føleslelivet ditt, som du kanskje ikke engang er bevisst over at er sånn og sånn.... De kan handle om fortid, fortrengte følelser, eller fremtid, de kan være en advarsel om noe eller noen, de kan være et tegn på noe som skal skje etc.

sommer 2009 221

Jeg tar alltid en drøm jeg får den følelsen av at den er betydningsfull på alvor i dag!

Her er drømmefangeren min! Fikk den i julegave av Helen. Hun fant den på ferie, og tenkte at den skulle jeg få!
En drømmefanger, skal sørge for å holde de fære drømmene unna.....Noe den dessværre ikke alltid gjør!
Kanskje den heller funker på å holde visse personer unna istedet....

sommer 2009 157*Tingeling*

4 kommentarer

Snuppeluppa

10.aug.2009 kl.22:50

Elsker bloggen din søta...du er så flink til å få skrevet ned alt på en så levende måte:) love u honey! aldri glem det...uansett!:) **nuss**

Sven Fernandes

10.aug.2009 kl.23:53

mye jeg har å lære om drømmer her skjønner jeg. flott blogg Camilla. du har fått meg som trofast leser.

linn

11.aug.2009 kl.01:19

hahaha snuppeluppa du skriver akkuratt som meg, kan det være fordi vi har samme stjernetegn??????hihi

Camilla

11.aug.2009 kl.02:54

Tusen takk for det Sven og snuppeluppa! Glad for å høre det :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allmenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå.Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele Norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Nå hopper jeg tilbake i dansens verden- når jeg nå begynner å jobbe i Salsa Kompaniet-norges største salsaskole!

Kategorier

Arkiv

hits