Tuva sin Konfirmasjon

I sommer har det skjedd mye, og et av høydepunktene var Tuva sin konfirmasjon. Tuva er min tremening, en fantastisk og fornuftig og søt jente, som jeg vet kommer langt her i livet!

Det var en veldig gjennomført konfirmasjon , med kjemepgod mat og sommerlig pyntet på den kreative og nydelige måten som bare Helen kan (og med hjelp fra min mamma og Vildemor da naturlivis)

Denne dagen fungerte jeg som fotograf -og jeg tok mange bilder, på mange ulike kameraer, og her er noen av dem!

sommer 2009 024


Her er min andre tremening, Vilde. Hun er søsteren til Tuva. Hun sitter å finpusser på sin tale, og er veeeeldig nervøs! Her smiler hun det beryktede "Tolaas smilet "sitt.

sommer 2009 022

En av de mange fine dekorasjonene på bordene....

sommer 2009 029

Tuva, konfirmanten, smilte bredt hele tiden!
sommer 2009 043             

Maten er snart ferdig. Min favoritt...var de chilemarinerte scampiene til Bjarne!

sommer 2009 031         

Hanne, min mamma, stråler og smiler med sitt gode humør!

sommer 2009 047          
sommer 2009 084

sommer 2009 143


sommer 2009 096

Det var søren meg ikke en enkel jobb å få alle til å komme ut på trappa, å se samtidig rett frem...og samtidig smile...har mange sånne bilder som dette!

sommer 2009 080      

Flere bilder kommer!

*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits