En skikkelig røre....

Har hatt en både bra og en kaotisk helg!

Lørdagen jobbet jeg på Luux sammen med mine herlige kollegaer.
Det som skjedde denne kvelden, var utrolig tragisk og unødvendig.

En av bartenderne på Luux, søte Camilla, ble utsatt for sin værste kveld noensinne som bartender i utelivsbransjen... og hun har jobbet i denne bransjen en del år.

To brasilianske jenter gikk amok og angrep Camilla med kveletak, sparking, lugging, kloring og det som var. Camilla ble sparket og slått, dyttet ned VIP- trappen, revet av seg toppen, mens hun prøvde å komme seg løs og forsvarte seg så godt hun kunne. Ikke lett med to gale brasilianske jenter som virkelig tok av med sine voldelige og agressive sider.

Det var sjokkerende å være vitne til. Vakter, servitører og meg selv hoppet inn det og forsøkte å få hun ene gærningen vekk fra Camilla. Hun rev i stykker ledningen på sambandet mitt, klorte og slo etter vaktene og alle rundt henne. Hun kom seg løs igjen, og Camilla sto da avkledd ved Baren og forsøkte å dekke seg til det hun kunne...
 
Jeg husker jeg tenkte "Skitt, nå skjer det igjen". Og to sekunder senere fløy hun gærningen på Camilla igjen ved Baren med nytt kveletak og kloring og draing i håret hennes. Kristian, ene bartenderen, forsøkte å få henne vekk fra Camilla, og enda en gang fløy vi alle inne i veggen g ned på gulvet. Camilla fikk nok en runde med juling på gulvet der, og ble sparket og slått enda mer. Thomas, en av vaktene og jeg klarte å få lagt henne ned sammen, og jeg satte meg rett og slett oppå henne. Holdt et godt tak omkring henne med bena mine, og tok tak i hodet hennes. Hun skrek til meg og jeg skrek tilbake , og etter litt skriking frem og tilbake om at hun måtte oppføre seg og ikke kunne slå ned ansatte, ba jeg henne roe seg. Hun ble etterhvert ført ned av vaktene og ut og anholdt av vaktene utenfor til politiet kom.

Men det værste med hele episoden var å se henne sitte der å flire og le av det hele når politiet snudde seg vekk og avhørte vitnene til det hele. Hun kunne nesten ikke stoppe å le, så morsomt synes hun det hele var. Ingen tegn på dårlig samvittighet, skam eller noe. Hun synes det hele var faktisk høydepunktet ved kvelden, og at det var gøy!!

Camilla, stakkars jente, fikk sin værste jobbkveld noensinne. Hun var virkelig mørbanket, og slet med ryggsmerter. Hun skal virkelig ha for det at hun tok denne situasjonen helt fantastisk. Det må ha vært utrolig provoserende for henne å se disse jenten sitte å flire og le av dette og lyve til politiet. Jeg tror ikke jeg hadde klart å beholde roen like bra.

Dette fortjente du virkelig ikke, Camilla.
Håper jeg virkelig ikke ser flere sånne typer jenter på byen på Luux mer. Her vanker vanligvis jenter med klasse og stil, ikke sånne agressive bøller som de to brasiliaske jentene var.

Det var mange som fikk ødelagt sin kveld i går. Folk må lære seg å oppføre seg mot ansatte på byen, enten det gleder mot  vakter, servitører, bartemdere, cover-jenter, garderobejenter etc.

Så kommer jeg hjem til de søte venninenne mine , Rajan og Linn - som nettopp har spist opp mengder sjokolade her (neida!) Og det er sååå hyggelig! Under er et bilde av oss.

lekmer


*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits