"He is just not that into you..."

Vi har alle vært der. Alle som en.
Fått miksete signaler fra en gutt vi akkurat har møtt, eller dater, eller (uff, det værste ) -til og med er sammen med.

Og vi kommer til å havne der flere ganger også. Gutter er nemlig like kompliserte som oss jenter. Men om man leser de rett, gir de egentlig ganske klare signaler likevel. Våg å ta de signalene. Eller vær en god venninne å si ting rett ut til din venninne når du ser hun sitter der forvirra. Spar henne for unødvendig slit rett og slett!

Bare si det rett ut:

"He is not that into you"  

Dette burde være en setning venninner burde si til sin desperate venninne som finner på alle mulige unnskyldninger om hvorfor gutten aldri ringte tilbake....eller hvorfor det drøyer så lenge...

Og i min venninnegjeng, har vi for lengst alvorlig "shaket hands" om dette. Vi har lover hverandre å spare hverandre for sånt sympatisk tull. Vi sier rett ut hva vi mener. Det er bedre det svir litt i to minutter fra din gode venninne, enn at det skal koste deg en tanke mer med hjernevrengning og analysearbeid. Sånt kan man gjøre på skolen.

Så uansett hvor du er i stadiene med en gutt som du merker gir deg veldig miksete signaler- om du nettopp har truffet han, om du har datet han en kort stund, eller en lang stund, eller om dere til og med er sammen - mitt råd - gi slipp på det! Om en gutt er intressert - han han alltid tid til deg! Uansett om han jobber mye, trener mye, reiser mye - whatever- hvis han er intressert i deg- TAR han seg tid til deg....

Men jeg må komme med en aldri så liten advarsel... Det er ikke alltid venninnen din vil høre på deg når du sier sannheten... selv om du sier det i god mening til henne, og ber henne glemme han, fordi du ser at han ikke er interessert, eller at han har sleipe motiver... Så kan det hende hun ikke hører på deg... Men du har hvertfall advart henne.

Filmen "He is not that into you" er en romantisk komedie basert på boken med det samme navn.
Det er manusforfattere bak "Sex and the City" som er forfatterne av denne geniale godbiten!  (boken er også kjempebra- kanskje til og med enda bedre)

Skuespillerne i filmen er Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Ginnifer Goodwin, Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connelly og Kris Kristofferson (Filmen gikk rett inn på førsteplass på kinotoppen i USA etter premieren)

Den handler om det klassiske dilemma. Du liker virkelig godt typen du har møtt, men han sender ut kryptiske signaler. Istedet for å innse at han ikke er så opptatt av å møte deg igjen, unnskylder du ham og forklarer at han er forvirret og redd for å binde seg. Du begynner å lyve for deg selv selv om det finnes en enklere forklaring: Han er bare ikke interessert! En gjeng smarte, morsomme og ekstremt dedikerte damer forsøker å lære seg kjærlighetens kompliserte koder for å finne den rette.
hesjustnotthatintoyou
Et annet godt råd jeg tenker på for tiden som en venninne sa for ikke så lenge siden...

"What is meant to be..will always come back to you"mamma på besøk 014
*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

Kategorier

Arkiv

hits