Vaskeregler

Ja, da har jeg akkuart blitt ferdig med flytting!

Rettere sagt vi! Jeg har nemlig fått fantastisk hjelp av mine herlige venner og min supersnille fetter, Kim!

TUSEN TAKK!

Det har vart i evigheter føles det ut som.... Jeg er sliten alt styret som hører med den flyttingen...

Det hele begynner med samling av pappesker og nedspørring av matbutikker "unnskyld, har dere banankasser!?!?" som blir standardsetningen i alle matbutikker til døgnets tider..... også drassing på disse hjem... (klarer maks fire) Jeg har i tillegg drasset med meg esker fra jobben fra Asker og Sandvika på tog, buss eller trikk -og følt meg som en uteligger som alle ser rart på.

Det blir så stusselig trist når alt er nedpakket... tomt og rart og ukoselig....og man vil fortest mulig pakke alt opp igjen på det nye stedet... Det er derfor jeg har slept meg avgårde på busser og trikker med noen kofferter før flyttingen egentlig begynte... (er litt utålmodig)

sommer 2009 402

Flyttingen er en skikkelig lang prosess (føles det ut som)....Pakking, kasting, sortering, enda mer kasting, litt mye mer pakking, kjøring, organisering, bæring og skvising inn i Rajan sin lille gule bil så det er så vidt plass til henne bak rattet der!!!!....også kjøring i Kim`s svære lastebil, som man selvfølgelig klarte å kjøre seg helt lost i oppå på St.Hanshaugen... men ved hjelp av Kims nye telefon med Gps, fant vi nå frem tilslutt.

....men det aller kjedeligste av alt, det er utvaskingen av den gamle leiligheten....

Meningen er å vaske nøyere enn man noen gang har vasket - og hvis man spør vennene mine - så vil de garantere deg at jeg har støv på hjernen... Jeg elsker faktisk å vaske - men vasker kanskje på en litt mer uvanlig måte... - de som har bodd med meg vil nok glise godt nå!

Men det som virkelig hjelper på selve vaskeprossessen i utflyttingen, er å ha noen regler å bruke:

1. Spis et godt måltid før du starter (men ikke hiv innpå så mye at du sovner etterpå)
2. Få med deg en god venninne  (helst en sprek en- eller myk en- helst begge deler)
3. Ha med musikk med litt fart i(musikk på mobilen duger i krise)
4. Vær sosial mens du vasker, gjerne syng til musikken og le og fortell historier (Linn er god på dette)
5. Ha med ekstra sokker (for sokkene blir garantert blaute)
6. Ha batteri på mobilen (hvis det er der du spiller musikken)

 sommer 2009 423

7. Gjerne ta deg en dram mens du holder på (men for all del ikke for mange, kan risikere å miste kluter ut vinduer og tro at det er renere enn det er og få et lite sjokk ved gjennomgåing av leiligheten med huseier dagen etterpå....Dette vet Karen alt om)
8. For all del ikke begynn å vaske taket!!!!! (dette er krise om skjer- TRO MEG- da får du sørge for at husverten aldri ser oppover. Ha derfor utringning på deg om uhellet er ute ved sjekk av leiligheten med eieren....dette gjelder jenter...gutter, dere sliter her.....)
9. Vask deg innenfra og utover, avslutt ved ytterdøren!
10. De kiipe stedene som oppå skap, kjøleskap og komfyr- overlater du til din venninne (neida, bare tuller med deg Linn)

sommer 2009 414
(Linn i farta - litt av en vaskeekspert var hun!)

10. La en flaske med Jiff spray ligge igjen, slik at du sprayer med den i lufta litt før huseier kommer dagen etterpå (så vær der i god tid før avtalen)
11. Slutt å vaske når du begynner å le av alt mulig og smile for mye (da er vaskingen gått til hodet på deg....)
11. Ja, og for all del.... husk vaskemidler!!
12. Og til slutt, Takk din venninne som hjalp deg!


sommer 2009 421
(Jeg begynner å få reaksjon på skurekremen her tror jeg...vasker vaskemaskinen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en snart 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studikompetanse); musikk, dans og drama linjen i Bergen. Så har drevet mye med opptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå- og her er jeg fremdeles ennå da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker når hun forlater butikken etter du har brukt tid og personlig rådgivning på henne og lagt litt quick-makeup! I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits