Aldri uten mitt kamera

Jeg har endelig fått meg mitt eget kamera denne sommeren! Jippijoy!

Jeg er også utrolig fornøyd med det! Hun som solgte meg det var en råskinn på mersalg må jeg si! Men på den oppriktige måten, siden hun selv var frilandsfotograf og personlig engasjert i hva hun snakket om! -Og da er mersalgtriksene veldig effektive på meg som  forbruker må jeg innrømme....

Jeg kjøpte vanntett minnekort, det beste som fantes, ifølge henne. For hvis jeg ved noen formodning skulle droppe kameraet mitt i vannet... da ble bildene reddet! Hun klarte også å selge meg forsikring på kameraet. Så uansett om jeg mister kamera i doen, i vannet, eller det blir stjelt på jobben, eller knabbet på byen- så får jeg et nytt kamera! And no questions asked! Jeg kjøpte også en kameraveske til kameraet - og jeg gikk derfra og følte meg toppers fornøyd!

Jeg har kameraet med meg overalt hvor jeg ferdes, men må si jeg skulle ønske jeg var flinkere å ta enda mer bilder enn jeg gjør nå. Det er så utrolig gøy med bilder, det er levende minner som aldri blir borte.

camilla20vendt


bamsen

Over er det to bilder av meg, som en dyktig venn av meg har tatt, Unni Brekke heter hun og hun er fotograf og meget dyktig på fotokunst! Hun brukte meg og to venninner til en fotoserie som hun kalte "kropp og sjel" som var utstilt både i Oslo og Bergen. Dette var utroli gøy å være med på!

...Det morsomste med det hele, var at hun sendte inn et av bildene til en "gjev" fotokonkurranse for fotografer her i Norge, og hvor hun vant med det ene bildet vårt. Det var faktisk utstilt på Aker brygge på store vegger midt på plassen der...og jeg visste ikke noe om dette... før jeg ser noe veldig kjent lyse mot meg da jeg spaserer forbi....

Rompa mi!!!! - og rompestumpene til de to venninne mine slo mot meg! Fikk meg en god latter da....og ringte fotografen, Unni Brekke, med en gang...hun fortalte at bildet også var blitt solgt til en i P4 som skulle bruke det i en kampanje for slanking eller noe lignende...Har aldr sett noe til den kampanjen...men uansett, bildene lever ennå...i minenne mine...og på en minnestikk!

Bilder er gøy!
Så nå skal jeg klikke i vei, for jeg går aldri uten mitt kamera ;)

*Tingeling*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

24, Oslo

Heihei og velkommen til min blogg! Jeg er en (snart) 25 år gammel jente fra oslo, som nå kaster meg på bloggbølgen! Nå har jeg akkurat fullført en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo. Dette var tre år som gikk skremmende fort! Tidligere har jeg gått videregående (allemenn studiekompetanse); musikk, dans og drama-linjen i Bergen. Så har drevet mye med sceneopptredninger, dansing og jobbet som dansepedagog! Jeg har vært i kosmetikkbransjen i fem år nå-og her er jeg fremdeles ennå-da jeg trives utrolig godt med det!Jeg har stort sett jobbet i butikk, men har også holdt Lancòme sine Make-up kurs/salgsteknikkurs i hele norge et år, samt pressevisninger og andre samarbeid og events! Det er en utrolig god følelse når man får den spesielle kundekontakten, eller en kunde som føler seg så utrolig mer vakker og spesiell hun forlater butikken etter du har brukt litt tid og gitt litt personlig rådgivning på vedkommede. I tillegg jobber jeg som vertinne/servitør på oslo`s hotteste utested (med de herligste kollegaer)-som selvsagt er Luux! Så får vi se hvor ferden går videre da!

hallo

Kategorier

Arkiv

hits